Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Articole

Petrecerea nunţii vara în aer liber  este o idee! Petrecerea nunţii vara în aer liber este o idee!

Sunteţi în aşteptarea unei nunţi vara? Este o ocazie minunată pentru a petrece un eveniment atât de frumos în sânul naturii!

Particularităţile nunţii de iarnă Particularităţile nunţii de iarnă

Nunta iarna întotdeauna poate fi transformată într-un basm şi magie, conferindu-i un aspect original şi eleganţă. Trebuie să ştim doar reţeta!

Moda de nuntă 2012 Moda de nuntă 2012

Până la anul 2012 a mai rămas foarte puţin timp, iar miresele sunt curioase să afle ce va aduce moda anului care vine. După cum s-a dovedit, designerii cu renume au pregătit o mulţime de surprize.

Invitaţiile de nuntă – faţeta nunţii Dvs. Invitaţiile de nuntă – faţeta nunţii Dvs.

Mulţi cred că invitaţiile de nuntă sunt doar nişte fleacuri, care nu merită o atenţie specială. De fapt e o afirmaţie greşită. Invitaţiile vor crea o impresie deosebită despre viitoarea ceremonie. Este primul lucru pe care va îl vor vedea invitaţii Dvs.

Paleta de culori de nunta Paleta de culori de nunta

Nunta este un eveniment incredibil de colorat. Ce culori aţi alege pentru sărbătoarea Dumnevoastră? Vă este pusă la dispoziţie toată paleta de culori.

Meniul pentru nuntă: ce, cui, cât? Meniul pentru nuntă: ce, cui, cât?

Masa de nuntă, ce ar putea fi mai frumos, mai variat şi mai gustos? Cu toate acestea, a elabora un meniu care să lase cele mai plăcute amintiri în memoria tuturor oaspeţilor invitaţi la sărbătoarea Dvs. nu este uşor.

Cum să alegi restaurantul pentru nuntă? Cum să alegi restaurantul pentru nuntă?

Restaurantul reprezintă un cadru pentru piatră prețioasă – nunta. Iată de ce alegerea locului potrivit pentru ceremonie este un lucru foarte important.

"Happy Day couture" – prin greutăţi – spre stele

Sezonul de mariaj 2011 se apropie de sfîrşit şi facem totalurile. Piaţa rochiilor de mariaj şi de seară este reprezentată de diverse saloane. Atenţiei se impune o companie tânăra şi dinamică "Happy Day couture".

Pentru a nu îngheța la nuntă alegeți o blană pentru nuntă! Pentru a nu îngheța la nuntă alegeți o blană pentru nuntă!

Nunta Dvs. este planificată pentru sezonul rece și Vă este teamă că veți îngheța la propria sărbătoare? Nu Vă faceţi griji, o blană de nuntă nu doar Vă va încălzi dar va conferi imaginii Dvs. o splendoare unică.

Care este misiunea martorilor şi a nănaşilor la nuntă? Care este misiunea martorilor şi a nănaşilor la nuntă?

Martorii şi nănaşii: persoanele de importanţă secundară la nuntă.

Moda pentru nunta de iarnă Moda pentru nunta de iarnă

"Ei şi ce rochie de mireasă să alegi ierna!" – veţi spune şi nu veţi avea dreptate: nunta de iarnă se distinge prin varietate şi creativitate mare!

Noi tendinţe de nuntă de la capitalele din lume Noi tendinţe de nuntă de la capitalele din lume

Cum sunt sărbătorite nunţile în capitalele modei din lume?

Nunţi în stil western Nunţi în stil western

Nuntă veselă in stil cowboy, ce ar putea fi mai distractiv? Oferiţi-Vă Dvs. şi oaspeţilor posibilitatea de a se simţi ca nişte eroi unor filme western, cufundaţi-Vă într-o atmosferă distractivă a unui cowboy nesăbuit!

Idei pentru nuntă: abordare neobişnuită Idei pentru nuntă: abordare neobişnuită

Vă întrebaţi cu ce să surprindeţi oaspeţii de la nunta ta? Vă vom sugera câteva idei, iar abordarea voastră creativă vă va ajuta să le transformaţi într-un scenariu de nuntă unic şi plin de lumină!

Căsnicie cu diferenţă mare de vârstă: pro şi contra Căsnicie cu diferenţă mare de vârstă: pro şi contra

".... dragostea nu cunoaşte vârsta ... " Dar cunoaşte oare armonia conjugală? De ce căsniciile cu diferenţă mare de vârstă devin tot mai puţine, iar societatea nu le poate accepta ca fiind fireşti?

Afişează totul Pagini 1234567...
Ctrl Ctrl
Merită să fie văzut

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.