Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
12 noiembrie 2013

Moda de mariaj 2014

Moda matrimonială se diferențiază de cea pret-a-porter prin conservatorism și prin schimbări mai puțin evidente. Modificări cu adevărat semnificative nu au loc în fiecare sezon, ci o dată la câțiva ani. Dar, 2014 s-a dovedit a fi un asemenea an de cotitură, când designerii au decis sa dezvolte subiecte neexplorate până în prezent. Cu toate acestea, unele dintre tendințele anului precedent au reușit să-și apere pozițiile în noul sezon.

În general vorbind, moda matrimonială continuă să fie dominată de culoarea albă, însă vestimentația anului 2014 conține mai multe elemente, acestea sunt mai sofisticate și mai solemne decât rochiile minimaliste din 2013. Cu toate acestea, trebuie să analizăm fiecare tendință separat. Drept exemplu, vom lua rochiile din colecțiile de toamnă ale anului 2014, create de: Monique Lhuillier, Jenny Packham, Badgley Mischka și, desigur, de guru al modei matrimoniale - Vera Wang.

"Salut" din 2013

Pentru început vom enumera tendințele care s-au păstrat din anul precedent.

În continuare rămân a fi populare, rochiile cu centura de contrast. Aceste rochii se potrivesc domnișoarelor cu talie de viespe, iar cele care nu dispun de o asemenea talie pronunțată, ar fi mai bine să evite această tendință.

Monique Lhuillier, пояс Monique Lhuillier, пояс Jenny Packham, пояс Jenny Packham, пояс Jenny Packham, пояс
 


A doua tendință, care de asemenea a fost una dominantă în 2013, și care își păstrează puterea și în anul următor este silueta de sirenă. Acest model este potrivit fetelor care doresc sa-și pună în evidență coapsele frumoase.

Domnișoarele cu siluetă băiețească sau sportivă ar fi bine să opteze pentru alte modele.

Badgley Mischka, русалка Badgley Mischka, русалка Badgley Mischka, русалка Badgley Mischka, русалка Monique Lhuillier, русалка Vera Wang, русалка
 


Cea de a treia tendință, care ne este cunoscută încă din 2013 — spatele deschis. Aceste rochii sunt pentru persoanele care preferă stilul de "sexualitate inteligentă." Ele sunt senzuale, dar nu și vulgare. Desigur, doar o domnișoară cu un spate perfect își poate permite o astfel de ținută, adică un spate fără defecte cosmetice, riduri pe părțile laterale, lamele proeminente sau cu semne ale bronzului costumului de baie.

Jenny Packham, спина Jenny Packham, спина Jenny Packham, спина Jenny Packham, спина
 


Să discutăm în continuare despre noile tendințe, care nu sunt caracteristice anului 2013.

Întoarcerea triumfătoare a corsetului

Da, da! Corsetele defavorizate în anul trecut de designeri, nu au rămas mult timp în umbră. Preferința oamenilor de rând pentru ele a câștigat. Și, în acest an, rochiile cu corset au invadat victorios podiumurile de modă.

Corsetul este o invenție genială și o adevărată salvare pentru orice tip de figură. "Plinuțelor" — le oferă o talie suplă, iar celor slăbuțe — le "adaugă piept." Nu există nici o contraindicație pentru rochiile cu corset.

Monique Lhuillier, корсет Monique Lhuillier, корсет Monique Lhuillier, корсет Monique Lhuillier, корсет Vera Wang, корсет Vera Wang, корсет
 


Umeri sau coapse?

Una dintre cele mai evidente tendințe noi este accentuarea umerilor. Designerii evidențiază umerii cu broderie, franjuri, paiete, decupaje. Ați putea crede ca astfel de modele sunt potrivite numai pentru fete cu linia perfectă a umerilor, dar nu este așa. Dimpotrivă, multe asemenea modele vă vor ajuta să "corectați" anumite neajunsuri ale umerilor, dacă este cazul. Draperiile voluminoase sunt potrivite acelor domnișoare care au umerii prea înguști, iar șlițurile istețe – celor cu umerii mai lați. Fiecare mireasă își va putea găsi modelul său.

Jenny Packham, акцент на плечи Jenny Packham, акцент на плечи Jenny Packham, акцент на плечи Jenny Packham, акцент на плечи Badgley Mischka, акцент на плечи Monique Lhuillier, акцент на плечи
 


O tendință totalmente opusă este evidențierea șoldurilor - cu bascii sau trene. Dacă aveți coapsele prea voluminoase, ar fi mai bine să renunțați la asemenea modele.

Badgley Mischka, баска Badgley Mischka, шлейф Monique Lhuillier, шлейф Monique Lhuillier, шлейф
 


O rochie de mireasă mai simplă...

În acest an, mulți designeri propun mireselor să renunțe la rochiile tipice cu multe straturi, până la podea. În schimbul acestora, ei propun două tendințe. Prima — rochie de mireasa, care seamănă mai mult cu un sundress tipică vara sau chiar cu o rochiță ușoară de noapte.

Jenny Packham, сарафан Jenny Packham, сарафан Monique Lhuillier, сарафан Monique Lhuillier, сарафан
 


A doua opțiune — o rochie mini, până la genunchi. Este de remarcat faptul că ambele tendințe sunt complet lipsite de vulgaritate și aroganță. Acestea nu sunt rochii mini sexy sau lenjerie erotică. Dimpotrivă, sunt niște creații foarte delicate, cu aer de inocență și simplitate.

Monique Lhuillier, мини Monique Lhuillier, мини Monique Lhuillier, мини Monique Lhuillier, мини
 


Cele mai originale tendințe

Un detaliu la modă în noul sezon îl constituie florile. Acestea erau prezente pe rochile de mireasa și anterior, dar erau simple detalii, și nu "cireșica de pe tortă." În anul ce vine, florile sunt plasate în prim-plan. Ele sunt multe, mari, și peste tot.

Jenny Packham, цветы Badgley Mischka, цветы Monique Lhuillier, цветы Vera Wang, цветы Vera Wang, цветы Monique Lhuillier, цветы
 


Și, probabil, cea mai originală tendința din 2014 este stilul Retro Hollywood. Această este o tendință retro, care ne duce cu gândul în trecut, la primele premii Oscar și actrițele strălucitoare ale cinematografiei vechi. O mulțime de paiețe, siluete elegante vor transforma orice domnișoară în vedetă.

Jenny Packham, старый голливуд Jenny Packham, старый голливуд Jenny Packham, старый голливуд Badgley Mischka, старый голливуд Badgley Mischka, старый голливуд Badgley Mischka, старый голливуд
 


Îmbrăcăminte de exterior…

Și, în cele din urmă, vă vom prezenta câteva opțiuni pentru veșminte exterioare, propuse de celebrii designeri. Dacă planificați nunta în lunile mai reci ale anului, veți avea nevoie de asemenea haine. Pe imagine vedeți pardesiuri și blănuri scurte de la AF Vandevorst, Alexander McQueen, Chloe.

Пальто Пальто Пальто Пальто Пальто
 


Sursa foto: Vogue.ru

Журналист Вероника Горчак



Vizionari de la data publicarii: 3076





Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.