Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
25 octombrie 2017

Înregistrarea căsătoriei la Grădina Botanică — sfaturi utile!

Для начала определитесь с форматом регистрации: будет ли это классическая церемония с регистратором, клятвы друг другу, или вашу регистрацию проведёт ваш же ведущий.. Итак,

1. Продумайте, где будут находиться ваши обручальные кольца - это может быть подушка, коробочка, шкатулка. Подготовьте столик возле места регистрации. Если кольца вам будут подавать - проговорите или отрепетируйте этот момент.

2. Если планируется выход невесты вместе с отцом, не забудьте оставить ему место в первом ряду.

3. Определитесь, кто проведет вашу церемонию: выездной регистратор, ведущий или кто-то из друзей. Если это будет официальная регистрация в одном из разрешенных мест - обязательно выясните, как будет проходить церемония и что может понадобиться регистратору.

4. Если вы будете произносить клятвы друг другу, лучше выучить их наизусть. В крайнем случае, даже в очень крайнем, напечатайте шпаргалку на красивом листе или открытке.

5. И аппаратура. Вам понадобятся колонки, микрофон и диджейский пульт. Если молодожены выходят по отдельности, для выхода жениха обычно выбирают более активную музыку, для невесты - более сентиментальную

Если планируются выходы подружек невесты и друзей жениха, учитывайте продолжительность композиций.

Красивая Церемония Регистрации Брака в Ботаническом Саду — запись по тел. 0 683 5-83-58.
Vizionari de la data publicarii: 52

Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.