Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
17 octombrie 2017

5 motive pentru a alege înregistrarea căsătoriei la Grădina Botanică

Конечно, выездная регистрация брака имеет свои преимущества. Вот вам 5 причин в пользу выбора выездной регистрации:

1. Количество гостей неограниченно.

2. Время регистрации вы назначаете сами, поэтому утро молодоженов начинается позже, сама атмосфера перед церемонией легче, потому что нет толпящейся очереди.

3. Вы можете выбрать регистратора или предоставить возможность провести регистрацию вашему близкому другу.

4. Музыка звучит на ваш вкус.

5. Не нужно никуда ехать ради фотосессии.

Красивая церемония регистрации брака вкл­ючает:

 • цветочную Арку­;
 • подушечку для колец­;
 • папку для свидетельства­;
 • ручку для росписи­;
 • корзинки с лепестками роз­;
 • столик для росписи­;
 • стульчики для гостей­;
 • регистратор или актер­;
 • квартет­;
 • сертификат счастливого брака­;
 • клятва молодых;
 • фуршет­, (шампанское 2 шт и коробочка конфет­);
 • менеджер, который встретит вас, и­ проконтролирует всю церемонию;
 • оплата при входе в Ботанический Сад.­ (молодоженов и гостей);
 • специально задекорированные зоны для­ фотосессии на территории­ Ботанического сада­.

Твоя роспись пройдет в спокойной и романтичной обстановке, Вы скажете Друг Другу самые главные слова и клятвы, родители смогут в полной м­ере насладится трогательностью момента, ­а фотографы — сделают море прекрасных снимков!
Vizionari de la data publicarii: 27

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?