Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
6 aprilie 2009

Nunta


Vă iubiţi şi aţi spus DA.

Toate urările noastre de fericire! Acum nu vă rămîne decît să concretizaţi aceasta decizie ! Dar de unde şi cum să începi? Ce să pregăteşti cu prioritate? Vă puneţi o mie de întrebări şi este normal. Nu vă faceţi griji: acest site se căsătoreşte cu cauza dvs.

Ziua nunţii este un moment magic. Pentru noi, fiecare nuntă e o poveste de iubire care începe cu încredere, speranţă şi emoţie. Pentru dumneavoastră, mirii, nunta este un vis. Visaţi la o nuntă specială, la o zi în care sărbatoarea căsătoriei să fie perfectă, unică, un vis ireal de frumos. Cu sprijinul echipei noastre de profesionişti, cu experienţa acumulată în timp şi cu multă dăruire vom face ca visul dumneavoastră să devină realitate.

Nunta este o carte de vizită şi în faţa invitaţilor. Dorim să le arătăm cît sunt de importanţi pentru noi, să se simtă bine şi să păstreze o amintire deosebită. De aceea, fiecare amănunt îşi are importanţa lui.

Agenţia “Super Idei” Vă oferă o echipă de oameni profesionişti care prin seriozitate, energie şi atitudine vor asigura reuşita evenimentului. Coordonatorul evenimentului va prelua cea mai mare parte a responsabilităţilor legate de reuşita nunţii dumneavoastră:

 • Propunînd spre realizare diferite idei şi scenarii, în mod obligatoriu vom ţine cont de particularităţile, dorinţele şi interesele clientul, vîrsta, tradiţiile şi obiceiurile personale.
 • Spune-mi cum inviţi şi-ţi voi spune cine eşti. Protocol, creativitate sau umor; ne referim la conceperea invitaţiilor de nuntă. De la răvaşul clasic pînă la cartoanele imprimate şi personalizate. Invitaţiile sunt vestitorii hotărîrii pe care aţi luat-o şi, alături de textul ales, cardurile pentru mese şi eventualele meniuri călăuzesc paşii invitaţilor spre bucuria cuplului.
 • Pentru realizarea unei atmosfere de o asemenea amploare şi rafinament, o contribuţie deosebită o are ambientul decorativ în care are loc evenimentul.

 • Pentru spiritul de veselie necesar unei petreceri vă propunem decoraţiunile cu baloane în diverse forme şi culori selectate special pentru a întregi ambientul. O intrare triumfală a mirilor şi a invitaţilor se va face printr-un arc de cerc sau o inimă deschisă amplasată la intrarea în restaurant.
 • Fotografiile şi filmul video sunt singurele mărturii palpabile ale evenimentului care rămîn şi păstrează amintirea nunţii pentru o viaţă.Fotografii şi cameramanii vă vor însoţi pas cu pas pe tot parcursul evenimentului imortalizînd cele mai frumoase şi neaşteptate momente. Filmarea se execută cu echipament performant, cu montaj profesional digital, cu generic personalizat şi fond sonor special ales.
 • Pregătim programa recreativă şi invităm prezentatori, DJ, barmen-show, clowni, dansatori/dansatoare exotice, colective muzicale, fotografi, animatori, caricaturişti, etc.
 • Muzica este unul dintre elementele principale care contribuie la reuşita nunţii.Un DJ consacrat cu echipament performant va asigura o atmosferă de nuntă fără riscul de a plictisi sau a rupe ritmul distracţiei.Preferinţele muzicale sunt discutate înainte de începerea evenimentului.
 • Dacă dragostea ne dă aripi, atunci trebuie să alegem neaparat un mijloc de transport pentru ceilalţi! Ce poate fi mai memorabil decît să descinzi dintr-o maşină luxoasă? Pentru romantici, agenţia noastră propune ca mijloc de transport trăsura.
 • Echipa de pirotehnişti va creea o multitudine de efecte spectaculoase în funcţie de preferinţa D-stră.
 • Vom schiţa şi comanda torta ideală pentru ceremonia d-stră
 • Vă oferin consultaţie gratis referitor la orice întrebări, tradiţii de nuntă, etc.Vizionari de la data publicarii: 55

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.