Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
6 aprilie 2009

Nunta


Vă iubiţi şi aţi spus DA.

Toate urările noastre de fericire! Acum nu vă rămîne decît să concretizaţi aceasta decizie ! Dar de unde şi cum să începi? Ce să pregăteşti cu prioritate? Vă puneţi o mie de întrebări şi este normal. Nu vă faceţi griji: acest site se căsătoreşte cu cauza dvs.

Ziua nunţii este un moment magic. Pentru noi, fiecare nuntă e o poveste de iubire care începe cu încredere, speranţă şi emoţie. Pentru dumneavoastră, mirii, nunta este un vis. Visaţi la o nuntă specială, la o zi în care sărbatoarea căsătoriei să fie perfectă, unică, un vis ireal de frumos. Cu sprijinul echipei noastre de profesionişti, cu experienţa acumulată în timp şi cu multă dăruire vom face ca visul dumneavoastră să devină realitate.

Nunta este o carte de vizită şi în faţa invitaţilor. Dorim să le arătăm cît sunt de importanţi pentru noi, să se simtă bine şi să păstreze o amintire deosebită. De aceea, fiecare amănunt îşi are importanţa lui.

Agenţia “Super Idei” Vă oferă o echipă de oameni profesionişti care prin seriozitate, energie şi atitudine vor asigura reuşita evenimentului. Coordonatorul evenimentului va prelua cea mai mare parte a responsabilităţilor legate de reuşita nunţii dumneavoastră:

 • Propunînd spre realizare diferite idei şi scenarii, în mod obligatoriu vom ţine cont de particularităţile, dorinţele şi interesele clientul, vîrsta, tradiţiile şi obiceiurile personale.
 • Spune-mi cum inviţi şi-ţi voi spune cine eşti. Protocol, creativitate sau umor; ne referim la conceperea invitaţiilor de nuntă. De la răvaşul clasic pînă la cartoanele imprimate şi personalizate. Invitaţiile sunt vestitorii hotărîrii pe care aţi luat-o şi, alături de textul ales, cardurile pentru mese şi eventualele meniuri călăuzesc paşii invitaţilor spre bucuria cuplului.
 • Pentru realizarea unei atmosfere de o asemenea amploare şi rafinament, o contribuţie deosebită o are ambientul decorativ în care are loc evenimentul.

 • Pentru spiritul de veselie necesar unei petreceri vă propunem decoraţiunile cu baloane în diverse forme şi culori selectate special pentru a întregi ambientul. O intrare triumfală a mirilor şi a invitaţilor se va face printr-un arc de cerc sau o inimă deschisă amplasată la intrarea în restaurant.
 • Fotografiile şi filmul video sunt singurele mărturii palpabile ale evenimentului care rămîn şi păstrează amintirea nunţii pentru o viaţă.Fotografii şi cameramanii vă vor însoţi pas cu pas pe tot parcursul evenimentului imortalizînd cele mai frumoase şi neaşteptate momente. Filmarea se execută cu echipament performant, cu montaj profesional digital, cu generic personalizat şi fond sonor special ales.
 • Pregătim programa recreativă şi invităm prezentatori, DJ, barmen-show, clowni, dansatori/dansatoare exotice, colective muzicale, fotografi, animatori, caricaturişti, etc.
 • Muzica este unul dintre elementele principale care contribuie la reuşita nunţii.Un DJ consacrat cu echipament performant va asigura o atmosferă de nuntă fără riscul de a plictisi sau a rupe ritmul distracţiei.Preferinţele muzicale sunt discutate înainte de începerea evenimentului.
 • Dacă dragostea ne dă aripi, atunci trebuie să alegem neaparat un mijloc de transport pentru ceilalţi! Ce poate fi mai memorabil decît să descinzi dintr-o maşină luxoasă? Pentru romantici, agenţia noastră propune ca mijloc de transport trăsura.
 • Echipa de pirotehnişti va creea o multitudine de efecte spectaculoase în funcţie de preferinţa D-stră.
 • Vom schiţa şi comanda torta ideală pentru ceremonia d-stră
 • Vă oferin consultaţie gratis referitor la orice întrebări, tradiţii de nuntă, etc.Vizionari de la data publicarii: 55

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?