Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
18 mai 2013

Rochiile de mireasă — tendițele 2013

Alegerea rochiei de mireasă a fost dintotdeauna o grea încercare pentru viitoarele mirese.În ultimii ani locul luxului și originalității a luat simplitatea, concizia, romantismul și eleganța. În noul an 2013 rochie de mireasa vor fi mai sofisticate, elegante și surprinzator de ușoare.

Încetul cu încetul rochiile bogate în pietre paiete și dantelă sunt înlocuite de rochii elegante și grațioase care pun accentul pe silueta miresei.

Desigur, designerii nu se dezic complet de fustele luxuriante, însă acestea tind să le facă cît mai ușoare și simple. Partea de sus a rochiei este eliberată de obiecte voluminoase, cu scopul de a sublinia feminitatea și grația miresei. În același timp, în ciuda trendului simplitații, colecțiile rochiilor de mireasa LE RINA din 2013 sunt pline de idei stilistice interesante, întruchipînd concepturi neașteptate.

Rochie de tip bustier care dezgolesc ușor umerii, gîtul, brațele, și scot în evidență pieptul, rămân a fi unele dintre cele mai în vogă stiluri. Aceaste rochii sunt potrivite pentru toate tipurile de siluetă.

În 2013, ramîn a fi populare rochiile tip A-line. În vogă intră rochii de mireasa înguste sau chiar complet drepte. Adesea, aceste rochii par modeste, însă acesta vă permite să accentuați fața mireasei și decolteu.

Rochii de mireasă "Empire" acum sunt la picul popularității, aceaste rochii sunt perfecte pentru mirese gravide sau pentru miresele cu siluetă mai apetisantă. În plus, rochie în stilul "Empire", permit crearea unei still antic (greacesc), care acum este foarte în vogă.

În ceea ce privește lungimea rochiei, sezonul acesta designerii Le Rina oferă mireselor o gama variată atît de ochii lungi tradiționale cît și rochii scurte moderne.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor de a diversifica lungimile rochiilor de mireasă de mireasa, mirese preferă lungimea clasică.

Cel mai important accesoriu în 2013, desigur, este voalul. Voalul se reîntoarce în vogă, acum însă cu cît acesta este mai lung cu atît este mai trendy mireasă.

În 2013, Le Rina a prezentat o colecție deosebită creata pentru printese adevărate. Rochiile ușoare din țesături luxoase completate de dantelă fină, creind o rochii senzuale.

Majoritatea rochiilor 2013 au umerii dezgoliți iar decolteul este în formă de inimă. Aceste modele clasice sunt perfecte pentru miresele care isi doresc accentua silueta în mod profitabil.

Rochiile Le Rina sunt realizate în nuanțe delicate de alb — de la ivory la piersic pal.

Tendințele rochilor de mireasă 2013 sunt destul de diversificate iar în salonul de mariaj "Marry Me" fiecare mireasă își va gasi stilul potrivit și rochia în mult dorită!
Vizionari de la data publicarii: 70

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.