Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
12 august 2014

Salon de frumusețe "Roza Antipova" — Actii de marti!

A venit si ultima luna din vara-august. O luna cu mult soare si foarte calda.Prin urmare in luna august va oferim proceduri hidratante pentru fata, par si corp.

12 August-îngrijirea pielii+ mască de alge

Ingrijirea pielii este una dintre cele mai populare prceduri cosmetice in salonul nostru.Pe linga ingrijire va oferim o masca din alge. Alginatul este una dintre cele mai stralucitoare inovari in domeniul cosmetologic. Mastile de alge functioneaza dupa principiul de liffting-o data aplicat pe fata, gelul se raceste rapid fixind conturul ei. Efectul mastii din alge este vizibil chear dupa prima procedura.
Pretul procedurii: 650 lei; promotie — 520 lei.

19 August-ingrijire SPA si aranjarea parului

Parul este asemenea unui fir de pai — comparatie suprasolicitata,dar in zilele fierbinti de vara,asa si este. Dumneavoastra toata ziua va aflati in incaperi cu aer conditionat,iar in vacanta plecati la mare,uitind de produsele cu protectie slara si uleiurile de par.”Parul dumneavoastra are nevoie de o hidratare intensiva”.In principiul,de o hidratare a parului are nevoie fiecare a doua doamna din megalapolis.In lipsa hidratarii parul nu are stralucire,elasticitate si eleganta.

Preţul procedurii: 1 lungime — 230 Lei, 2 lungime — 250 Lei, 3 lungime — 280lei.
Pret promotional: 1 lungime — 184 Lei, 2 lungime — 200 Lei, 3 lungime — 224 Lei.

26 August-scrub pentru corp

Exfolierea corpului este o necesitate pentru femeile care au grija de aspectul lor, dea lungul anilor, pielea noastra nu mai este asa receptiva la stimulii externi, şi încetineşte procesul de regenerare. De aceea trebuie să ajutăm pielea corpului nostru pentru a fi frumoasa! După procedura se aplica balsam, cremă sau mousse,care se potriveste pielii dumneavoastra.
Preţul procedurii: 160 Lei, pret promotional — 128 Lei.

Tel pentru inregistrare: 022 27-44-77, 0 687 0-71-61, 0 793 0-88-85.
Vizionari de la data publicarii: 18

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.