Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
12 august 2014

Salon de frumusețe "Roza Antipova" — Actii de marti!

A venit si ultima luna din vara-august. O luna cu mult soare si foarte calda.Prin urmare in luna august va oferim proceduri hidratante pentru fata, par si corp.

12 August-îngrijirea pielii+ mască de alge

Ingrijirea pielii este una dintre cele mai populare prceduri cosmetice in salonul nostru.Pe linga ingrijire va oferim o masca din alge. Alginatul este una dintre cele mai stralucitoare inovari in domeniul cosmetologic. Mastile de alge functioneaza dupa principiul de liffting-o data aplicat pe fata, gelul se raceste rapid fixind conturul ei. Efectul mastii din alge este vizibil chear dupa prima procedura.
Pretul procedurii: 650 lei; promotie — 520 lei.

19 August-ingrijire SPA si aranjarea parului

Parul este asemenea unui fir de pai — comparatie suprasolicitata,dar in zilele fierbinti de vara,asa si este. Dumneavoastra toata ziua va aflati in incaperi cu aer conditionat,iar in vacanta plecati la mare,uitind de produsele cu protectie slara si uleiurile de par.”Parul dumneavoastra are nevoie de o hidratare intensiva”.In principiul,de o hidratare a parului are nevoie fiecare a doua doamna din megalapolis.In lipsa hidratarii parul nu are stralucire,elasticitate si eleganta.

Preţul procedurii: 1 lungime — 230 Lei, 2 lungime — 250 Lei, 3 lungime — 280lei.
Pret promotional: 1 lungime — 184 Lei, 2 lungime — 200 Lei, 3 lungime — 224 Lei.

26 August-scrub pentru corp

Exfolierea corpului este o necesitate pentru femeile care au grija de aspectul lor, dea lungul anilor, pielea noastra nu mai este asa receptiva la stimulii externi, şi încetineşte procesul de regenerare. De aceea trebuie să ajutăm pielea corpului nostru pentru a fi frumoasa! După procedura se aplica balsam, cremă sau mousse,care se potriveste pielii dumneavoastra.
Preţul procedurii: 160 Lei, pret promotional — 128 Lei.

Tel pentru inregistrare: 022 27-44-77, 0 687 0-71-61, 0 793 0-88-85.
Vizionari de la data publicarii: 12

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?