Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
22 mai 2018

Bonusuri de la "Versenz Cafe"

BONUSURI:

1. Deservirea banchetelor de la 500 lei ,nu include deservirea de – 10%.

2. Arca decorate cu flori de la restaurant - 800 lei (se ofera cadou de la 100 persoane, cu o comanda minima de - 550 lei/pers).

3. Buchete din flori artificial in vaze , pe toate mesele si pe masa prezidiumului – 650 lei (se ofera cadou de la 100 persoane, cu o comanda minima de - 650 lei/pers).

4. Show Porumbei – 500 lei (se ofera cadou de la 60 persoane, cu o comanda minima de – 650 lei/pers).

5. Decorarea intrarii cu covoare - 500 lei (se ofera cadou de la 60 persoane, cu o comanda minima de – 650 lei/pers).

6. Bucate de la sef-bucatar (se ofera cadou de la 100 persoane , cu o comanda minima de - 750 lei/pers ).

7. Masa pentru muzicieni de la 200 lei (se ofera cadou de la 120 persoane, cu o comanda minima de - 800 lei/pers).

8. Restaurant Versenz ofera dupa banchete in a doua zi zeama cadou (se ofera cadou de la 100 persoane, cu o comanda minima de – 750 lei/pers).

9. Cadou muzical sub forma unui spectacol de 30 min de la vedetele autohtone (se ofera cadou de la 100 persoane , cu o comanda minima de – 800 lei/pers).

10. Cadou cafea naturala ( se ofera cadou de la 120 persoane, cu o comanda minima de 800 lei/pers).

11. Masa de deserturi ( se ofera cadou de la 100 persoane, cu o comanda minima de – 800 lei/pers).
Vizionari de la data publicarii: 166
Sala de banchet "Versenz"

str. Moscova, 15/5
Telefon: 022 31-06-60, 0 602 2-44-22Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?