Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
29 ianuarie 2013

Clubul pe roţi - "Bar-Bus" de la "Vals.md"

Orice ocazie festivă – ziua de naștere, nuntă, reuniți vechi prieteni sau colegii de clasă – aveti dorinta mereu să petreceti ca să vă amintiți această zi timp de mulți ani.

Dar, în esență, va ginditi la ceva de o origine mai diferita pentru acest eveniment – pentru a sărbători în aer liber, într-un restaurant sau la cel mai apropiat club de noapte.

Compania noastra e gata nu numai poate ajuta a face alegerea potrivită, dar, de asemenea, oferă versiunea, originala!

Facind comanda de clubul "Bar-Bus" – vacanta ta va fi una dintre cele mai memorabile evenimente din viata ta!

Prin comanda noastră "Bar-Bus" – autobuz-bar pentru disco, puteti conta pentru a oferi un sir de servicii suplimentare. Oaspeții dvs. vor fi deserviti de bine pregatiti chelnerii, muzicieni și dansatori profesioniști. Dacă este necesar, vom avea grijă de toate lucrările de organizare de recepție. Revenind la compania noastra, veți obține o discotecă completă pe autobuz, fără a te plictisi, cu cluburi de noapte si baruri. Avantajul de "Bar-Bus" este că nu se poate merge doar pe viața de noapte din Chișinău, fără a întrerupe partidul lor, dar o celebrare în apropierea casei sale.

  • La bord sunt DJ clubului, VJS (video performance, prin crearea unei muzici unic);
  • Barmenul – care va fi implicat în pregătirea și servirea cocktail-uri;
  • Professional 5.0 de sunet kW,, video, lumina si efecte speciale;
  • Capacitate de până la 40 de persoane;
  • Fotograf profesionist.Vizionari de la data publicarii: 85

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?