Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
29 ianuarie 2013

Clubul pe roţi - "Bar-Bus" de la "Vals.md"

Orice ocazie festivă – ziua de naștere, nuntă, reuniți vechi prieteni sau colegii de clasă – aveti dorinta mereu să petreceti ca să vă amintiți această zi timp de mulți ani.

Dar, în esență, va ginditi la ceva de o origine mai diferita pentru acest eveniment – pentru a sărbători în aer liber, într-un restaurant sau la cel mai apropiat club de noapte.

Compania noastra e gata nu numai poate ajuta a face alegerea potrivită, dar, de asemenea, oferă versiunea, originala!

Facind comanda de clubul "Bar-Bus" – vacanta ta va fi una dintre cele mai memorabile evenimente din viata ta!

Prin comanda noastră "Bar-Bus" – autobuz-bar pentru disco, puteti conta pentru a oferi un sir de servicii suplimentare. Oaspeții dvs. vor fi deserviti de bine pregatiti chelnerii, muzicieni și dansatori profesioniști. Dacă este necesar, vom avea grijă de toate lucrările de organizare de recepție. Revenind la compania noastra, veți obține o discotecă completă pe autobuz, fără a te plictisi, cu cluburi de noapte si baruri. Avantajul de "Bar-Bus" este că nu se poate merge doar pe viața de noapte din Chișinău, fără a întrerupe partidul lor, dar o celebrare în apropierea casei sale.

  • La bord sunt DJ clubului, VJS (video performance, prin crearea unei muzici unic);
  • Barmenul – care va fi implicat în pregătirea și servirea cocktail-uri;
  • Professional 5.0 de sunet kW,, video, lumina si efecte speciale;
  • Capacitate de până la 40 de persoane;
  • Fotograf profesionist.Vizionari de la data publicarii: 91

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.