Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
29 ianuarie 2013

Clubul pe roţi - "Bar-Bus" de la "Vals.md"

Orice ocazie festivă – ziua de naștere, nuntă, reuniți vechi prieteni sau colegii de clasă – aveti dorinta mereu să petreceti ca să vă amintiți această zi timp de mulți ani.

Dar, în esență, va ginditi la ceva de o origine mai diferita pentru acest eveniment – pentru a sărbători în aer liber, într-un restaurant sau la cel mai apropiat club de noapte.

Compania noastra e gata nu numai poate ajuta a face alegerea potrivită, dar, de asemenea, oferă versiunea, originala!

Facind comanda de clubul "Bar-Bus" – vacanta ta va fi una dintre cele mai memorabile evenimente din viata ta!

Prin comanda noastră "Bar-Bus" – autobuz-bar pentru disco, puteti conta pentru a oferi un sir de servicii suplimentare. Oaspeții dvs. vor fi deserviti de bine pregatiti chelnerii, muzicieni și dansatori profesioniști. Dacă este necesar, vom avea grijă de toate lucrările de organizare de recepție. Revenind la compania noastra, veți obține o discotecă completă pe autobuz, fără a te plictisi, cu cluburi de noapte si baruri. Avantajul de "Bar-Bus" este că nu se poate merge doar pe viața de noapte din Chișinău, fără a întrerupe partidul lor, dar o celebrare în apropierea casei sale.

  • La bord sunt DJ clubului, VJS (video performance, prin crearea unei muzici unic);
  • Barmenul – care va fi implicat în pregătirea și servirea cocktail-uri;
  • Professional 5.0 de sunet kW,, video, lumina si efecte speciale;
  • Capacitate de până la 40 de persoane;
  • Fotograf profesionist.Vizionari de la data publicarii: 85

Merită să fie văzut

Nunta Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели! Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели!

Глядя на эти фото, сложно поверить, что это - торты, творение рук человеческих и, что это можно есть. Кондитерские изделия больше похожи на драгоценные камни! Автор шедевров — молодая девушка, 26-летняя россиянка Ксения Пенкина.

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!