Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
17 martie 2014

"Unique Events" Agenție de evenimente și decor — tendințele anului 2014 — nunțile "scenă de film"

În 2014, în tendințe sunt nunțile opulente, mari, grandioase, care se aseamănă cu o scenă de film. Pe masa mirilor tronează un aranjamente floral impunător, aranjat peste stofe fine. Pe mesele invitaților stau aranjamente florale mari, în culorile și stilul nunții. Totul este mare, vizibil și atrăgător.Orice e posibil și nu există limite.

Nu mai sunt la modă nunțile "roșii" sau "roz". Nunțile se poartă în mai multe culori, stilul ombre fiind unul destul de popular (aceeași culoare, în mai multe nuanțe). Elementele de decor sunt însoțite de multe flori și de lumina caldă, de ambianță.

Câteva sfaturi pentru decorul nunților anului 2014:

  • Nu puneți accentul pe mici detalii de decor, care vor fi vizibile doar în fotografiile de nuntă eventual. Gândiți totul la scară largă: aranjamente florale impunătoare, stofe impresionante, detalii opulente.
  • Indiferent că doriți culori pale sau mai stridente la nuntă, nu vă limitați la o singură culoare sau nuanță: jucați-vă cu ele, combinațile, astfel încât rezultatul să fie o operă de artă.
  • Nu combinați nuanțe și culori diferite pe aceleași elemente, cu excepția florilor. Spre exemplu, nu încercați să combinați eșarfe de 2 culori la scaune, sau fețe de masă de nuanțe diferite.
  • Apelați doar la profesioniști pentru decorul de nuntă și nu vă lăsați fermecați de prețurile mici. Riscați să transformați nunta de vis într-o nuntă de coșmar.
  • O nuntă opulentă nu poate fi făcută cu flori artificiale sau kitsch-uri. Fiți originali!Vizionari de la data publicarii: 35

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.