Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
19 septembrie 2016

Descopera secretul dulciurilor cu compania "Tortik"!

Cu câțiva ani în urmă mă întrebam: oare cum este să cauți un produs natural fără conservanți, să-ți fie frică să mănânci, dacă îți vine pofta de ceva, să ai obsesia că nu tot ce se comercializează este bun pentru sănătatea ta? Ca peste ani să devină o realitate tristă și la noi – produsele care nu mai au nimic decât o chimie întreagă. În special când vine vorba despre copii, mă nedumerește acceptarea regulei "dulciurilor toxice".

Din fericire mai există producători care țin la calitatea și valoarea produsului. Desigur costul producției în acest caz este mai mare, dar cred că mai bine consumi mai puțin, dar sănătos, decât mult și nociv pentru sănătatea ta.

Ai opțiunea de a alege

Este important în acest caz să înveți să citești etichetele produselor. Îți ia ceva timp ca să le înțelegi, dar nu este imposibil și, atunci când vine vorba de sănăteatea ta și a celor dragi, trebuie să înveți să trăiești în lumea produselor industrializate.

Există opțiunea alegerii – produse numite "bio" sau "naturale". Am fost plăcut surprinsă că există prăjituri și torte pe bază de ingredientre naturale. Compania "Tortik" și-a făcut un nume în lumea dulciurilor prin faptul că a optat pentru formula "fără conservanți și fără aromatizatori". A ales "rețeta bunicii" care naște din ingrediente naturale gustul și aroma de neînlocuit.

În era vitezei, în care noi, de obicei, suntem prinși în diverse activități și avem din ce în ce mai puțin timp pentru "bucătărie" căutăm cu disperare "mâna" care să ne scape de "gătit". Dar nu de fiecare dată soluția aleasă este și cea bună. Prindem fast-food-urile "străzii" ca să ne potolim foamea, "vânăm" dulciurile "de bulevard" ca să savurăm plăcerea gustului. Iar consecințele nu întârzie să apară – obezitate, diabet, boli cardiovasculare și altele.

Dulcele naște dragoste

De fiecare dată când vorbesc despre "dulce", îmi amintesc de filmul "Chocolat – Ciocolata cu dragoste", cu el descoperi universul ciocolatei, îți trezește simțul plăcerii, dorința de a savura "fructul oprit", bineînțeles vorbesc de cei care țin cure de slăbit. Așa am găsit lumea "dulciurilor" la Compania "Tortik".

Ludmila Șapoșnikova vorbește cu mândrie despre faptul că "oul din tort este ou și nu altceva, gustul de vișină vine de la delicioasele vișine și nu de la aromatizatori indentici naturali, smântâna este produs natural și nu chimie… Noi facem cu dragoste aceste minunății dulci. Spun asta pentru că nu acceptăm "formula chimicalelor", considerăm că "rețeta bunicii" pe lângă faptul că este sănătoasă, este și delicioasă. Nu poate înlocui nimic gustul și mirosul ciocolatei din cacao sau ce poate fi mai gustos decât un cozonc care miroase a basm."

Compania "Tortik" se deosebește de alți producători nu numai prin folosirea "ingredintelor naturale", ci și prin faptul că frumusețea "cireșei" de pe tort o fac chiar sculptorii și designerii. Astfel un tort arăta ca o operă de artă.

"Ne străduim să reproducem visele copiilor, să aducem lumea poveștilor maturilor și să surprindem prin originalitate invitații la eveniment", mărturisește Ludmila Șapoșnikova.

Varietatea rețetelor îți oferă posibilitatea să găsești exact gustul preferat al prăjiturii închipuite. Iar în fiecare săptămână, "Tortik", organizează o degustație, astfel încât să poți alege prăjitura care îți place.

Unele evenimente necesită în mod tradițional, prezența unei copturi pe masa festivă, cum ar fi: tortul omagiatului sau a miresei, colacii cumătrilor sau a nunului, pasca sau cozonacul creștinului. Toate le găsești la cofetarii companiei "Tortik", ei sunt cei care poartă responsabilitatea "gospodinei" ca aceste minunății să fie naturale, proaspete și delicioase.

Un produs natural are durata de viață scurtă pentru că este "viu", tocmai acest fapt oferă un plus de înceredere companiei "Tortik", produsele lor expiră foarte repede. Cofetarii sunt nevoiți să muncesc uneori și noaptea, pentru ca tu să te mândrești cu somptuosul tort a doua zi. Iar temerile unei intoxicații, nu te mai urmăresc, în special, când vine vorba despre copii care sunt mult mai sensibili, dar totodată sunt ahtiați după dulce. "Chiar și accesoriile pentru tort sunt comestibile! Utilizăm doar coloranți și produse naturale pentru pregătirea tuturor detaliilor și accesoriile necesare unui tort. Pentru că de obicei ești tentat (în special copiii), să guști din elementele decorative care redau emoțiile acestor opere de artă", specifică Ludmila Șapoșnikova.

Descoperă secretul gustului cu Compania "Tortik"!

Журналист: Снежана Тугуй, http://www.unica.md/descopera-secretul-dulciurilor-fara-conservanti/Vizionari de la data publicarii: 105
Produse de patiserie "Tortik"

str. P. Movilă, 14
Telefon: 022 23-70-58, 0 782 0-02-01; 078 200-200Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?