Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
1 martie 2010

Cu ocazia sărbătorilor de primăvară, TODOSPA le dăruieşte femeilor câteva servicii noi

Primăvara este, cu siguranţă, cel mai fascinant anotimp, deoarece anume în această perioadă se trezeşte natura, iar împreună cu ea ne trezim şi noi.

Luna martie este favorita tuturor femeilor, pentru că anume în martie, măcar pentru o zi, avem posibilitatea de a ne simţi ca nişte regine adevărate.

Alăturându-se acestei treziri primăvăratice şi acestei feerii ce ne-o aduce luna martie, TODOSPA vă dăruieşte, dragi femei, cel mai important lucru – posibilitatea de a fi frumoase întotdeauna, căci nimic nu ne poate crea o dispoziţiei atât de bună precum imaginea noastră din oglindă, care să ne placă.

Cu ocazia sărbătorilor de primăvară, TODOSPA le dăruieşte femeilor câteva servicii noi.

Vă prezentăm cu plăcere şi în acelaşi timp cu bucurie procedurile unice executate cu ajutorul aparatelor în domeniul cosmetologiei.

CACI


CACI oferă pentru prima dată o alternativă a chirurgiei estetice.
Acest instrument reproduce cu exactitate micro-circuitele organismului. El tonifică micro-muşchii responsabili pentru destinderea ţesuturilor şi permite, astfel, de a reduce numărul ridurilor.
Procedura cu ajutorul aparatului CACI creează imediat o stare generală bună, oferind ovalului feţei un contur ferm.
Sistemul Ultra skin care treatment de la CACI (Ultra-proceduri de îngrijire a pielii) – include câteva proceduri eficiente şi în acelaşi timp delicate pentru clienţii, ce preferă să beneficieze, în scopul îngrijirii pielii, de metodele moderne. În acest sistem triplu se aplică terapia cu microcurent, cea cu ultrasunet şi cea cu lumină, care permit de a atinge rezultate vizibile cu eforturi minime. Rezultatul în urma folosirii sistemului Ultra este următorul: liftingul facial nechirurgical, exfolierea uşoară, liftingul obrajilor şi a bărbiei, atenuarea ridurilor adânci şi multe altele.
Sistemul Ultra este elaborat de către compania CACI International, care este lider în domeniul tehnologiilor medicinii estetice.

De asemenea Vă prezentăm aparatul OXY-LIFE:


Mezoterapia cu oxigen – mezoterapia fără ace!
Aceasta este o procedură absolut nouă, bazată pe introducerea unor seruri speciale sub presiunea oxigenului, cu ajutorul aparatului Oxy Life Plus. Spre deosebire de mezoterapia clasică, această procedură este absolut nedureroasă şi inofensivă. Ea luptă în mod eficace cu ridurile mărunte, cu pigmentaţia şi cu cuperoza, netezeşte relieful, ridică tonusul pielii. De asemenea cu ajutorul aparatului Oxy Life Plus poate fi efectuat masajul cu vacuum, care constituie o metodă efectivă pentru corectarea siluetei şi în lupta cu vergeturile. OXY LIFE PLUS este cel mai popular aparat pentru executarea mezoterapiei fără ace în clinicile din Europa.
Pentru îngrijirea corpului TODOSPA propune înfăşurarea unică de la compania KLAPP, care Vă va face pielea elastică, iar silueta suplă. Amestecul de alge cu nămol de mare de la compania Klapp va oferi pielii Dvs. o delicateţe şi o forţă deosebită, dar va contribui şi la arderea rapidă a grăsimilor. Înfăşurarea cu alge de la Klapp reprezintă o combinaţie a celor mai bune produse marine, care fac pielea netedă şi elastică, dar şi ajută la arderea în scurt timp şi fără durere a grăsimilor.

Amatoarelor de cafea TODOSPA le propune procedura sa nouă, adică înfăşurarea anticelulitică cu cafea „Relax”. Aroma plăcuta a cafelei Vă va oferi momente de neuitat de relaxare, Vă va încărca cu energie şi Vă va ridica tonusul.
Înfăşurarea anticelulitică include relaxarea, plăcerea de la aroma irezistibilă a cafelei, precum şi un efect anticelulitic vizibil!


Cu ocazia sărbătorilor de primăvară, în perioada 1-10 martie, TODOSPA oferă clienţilor săi reduceri la alegerea următoarelor proceduri:
Proceduri cu ajutorul aparatului Oxy-Life (revigorare, anti-age) - 15%
Proceduri cu ajutorul aparatului СACI - 10%
Înfăşurare KLAPP (corp) - 10%
Înfăşurare anticelulitică cu cafea“Relax” - 15%

Clienţii care vor alege un ansamblu de proceduri (5 sau mai multe), vor primi drept cadou posibilitatea de a petrece 30 de minute în zona Thalasso.

 

TODOSPA
Health & BeautyCenter
str. Dacia, 45
Tel.: (+373 22) 200 888
Vizionari de la data publicarii: 91

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.