Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
9 decembrie 2009

Centrul TODOSPA vă invită la odihnă corporativă în perioada 10 - 30 decembrie!

Odihna corporativă în cadrul centrului TODOSPA va contribui la sporirea calităţii vieţii Dvs., Vă va face să arătaţi mai bine, precum şi Vă va restabili puterile dacă sunteţi implicaţi activ într-o afacere şi aţi obosit de programul încărcat de lucru.

Odihna corporativă SPA nu este doar o noţiune modernă, ci un aspect foarte important ce ţine de o afacere de succes. Pentru o activitate fructuoasă în echipă o mare importanţă are încrederea reciprocă şi înţelegerea între colaboratori. Mulţi manageri s-au convins de faptul că odihna poate uni perfect colectivul, facilitând soluţionarea diferitor conflicte care pot apărea în procesul de lucru.

Centrul TODOSPA Vă propune 2 programe corporative. Programele sunt menite pentru echipe de colaboratori, care se pot odihni în zona SPA a centrului nostru, să savureze o şedinţă de masaj, de cosmetologie clasică sau bazată pe echipament.
1. SPA LOUNGE

 • Talasoterapie în zona de relaxare (bazin, jacuzzi, saună, baie cu aburi) – 30 minute.
 • SPA-masaj – 60 minute.
 • Chiromasajul feţei – 45 minute.
 • Odihnă şi pauză de ceai.

Durata totală este de 135 minute. Preţul pentru 1 persoană constituie 64 u.c.*

2. RELAX

 • Talasoterapie (bazin, jacuzzi, saună, baia cu aburi) – 30 minute.
 • Gomaj – 25 minute.
 • Masaj neurosedativ – 45 minute.
 • Odihnă şi pauză de ceai.

Durata totală este de 100 minute. Preţul pentru 1 persoană constituie 51 u.c.*

*preţul include o reducere de 15%. Numărul minim de oaspeţi – 3 persoane. Se poate alege oricare alt program, care Vă este pe plac. Suplimentar puteţi comanda bucate pentru orice gust.

De asemenea, în perioada 10 – 30 decembrie puteţi beneficia de reduceri la următoarele servicii:

 • 1. Reducere de 25% la procedura „Perfecţiune” pentru ten pigmentat neuniform.
 • 2. Reducere de 25% la procedura „Biomorfoz Hidromineral”
 • 3. Reducere de 30% la linia de casă KLAPP.

 

TODOSPA
Health & BeautyCenter
str. Dacia, 45
Tel.: (+373 22) 200 888
Vizionari de la data publicarii: 33

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.