Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
9 decembrie 2009

Centrul TODOSPA vă invită la odihnă corporativă în perioada 10 - 30 decembrie!

Odihna corporativă în cadrul centrului TODOSPA va contribui la sporirea calităţii vieţii Dvs., Vă va face să arătaţi mai bine, precum şi Vă va restabili puterile dacă sunteţi implicaţi activ într-o afacere şi aţi obosit de programul încărcat de lucru.

Odihna corporativă SPA nu este doar o noţiune modernă, ci un aspect foarte important ce ţine de o afacere de succes. Pentru o activitate fructuoasă în echipă o mare importanţă are încrederea reciprocă şi înţelegerea între colaboratori. Mulţi manageri s-au convins de faptul că odihna poate uni perfect colectivul, facilitând soluţionarea diferitor conflicte care pot apărea în procesul de lucru.

Centrul TODOSPA Vă propune 2 programe corporative. Programele sunt menite pentru echipe de colaboratori, care se pot odihni în zona SPA a centrului nostru, să savureze o şedinţă de masaj, de cosmetologie clasică sau bazată pe echipament.
1. SPA LOUNGE

 • Talasoterapie în zona de relaxare (bazin, jacuzzi, saună, baie cu aburi) – 30 minute.
 • SPA-masaj – 60 minute.
 • Chiromasajul feţei – 45 minute.
 • Odihnă şi pauză de ceai.

Durata totală este de 135 minute. Preţul pentru 1 persoană constituie 64 u.c.*

2. RELAX

 • Talasoterapie (bazin, jacuzzi, saună, baia cu aburi) – 30 minute.
 • Gomaj – 25 minute.
 • Masaj neurosedativ – 45 minute.
 • Odihnă şi pauză de ceai.

Durata totală este de 100 minute. Preţul pentru 1 persoană constituie 51 u.c.*

*preţul include o reducere de 15%. Numărul minim de oaspeţi – 3 persoane. Se poate alege oricare alt program, care Vă este pe plac. Suplimentar puteţi comanda bucate pentru orice gust.

De asemenea, în perioada 10 – 30 decembrie puteţi beneficia de reduceri la următoarele servicii:

 • 1. Reducere de 25% la procedura „Perfecţiune” pentru ten pigmentat neuniform.
 • 2. Reducere de 25% la procedura „Biomorfoz Hidromineral”
 • 3. Reducere de 30% la linia de casă KLAPP.

 

TODOSPA
Health & BeautyCenter
str. Dacia, 45
Tel.: (+373 22) 200 888
Vizionari de la data publicarii: 33

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?