Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
4 iulie 2018

10 motive pentru care merită să alegi Restaurantul Select pentru nunta ta

Fiind în căutarea unui local pentru serbarea nunții, cu siguranță, ai scris pe lista de opțiuni Restaurantul Select. Reputația excelentă a Restaurantului Select se datorează în totalitate atitudinii profesioniste și orientării spre necesitățile voastre. Echipa noastră învață din fiecare eveniment organizat, iar în 6 ani de activitate avem peste 1000 de banchete la activ, ceea ce este un fundament solid pentru un eveniment perfect. De ce merită să alegi Restaurantul Select printre multe alte localuri din Chișinău?

  1. Ai la dispoziție 4 săli cu capacitate de la 15 la 250 persoane, unde vei organiza evenimente de orice amploare. Decorul sălilor este unul neutral și minimalist, astfel lasa spațiu pentru implementarea oricărei idei de decorații.
  2. Îți oferim o terasă spațioasă și 2 bannere gratuit pentru întâmpinarea oaspeților și înscrierea mirilor. Pe lângă aceasta, îți oferim 45 locuri de parcare pentru automobilele invitaților tăi.
  3. Poți alege un meniu după preferințele tale, pentru că sortimentul nostru include peste 300 gustări reci și calde. Cartea de vizită a restaurantului este terina de somon, care o poți servi doar în cadrul evenimentelor organizate la Select.
  4. Beneficiezi de oferte pentru fiecare sală de nuntă și sezon aparte, astfel ai parte de o sumedenie de cadouri din partea noastră. Cadourile le plac tuturor, nu-i așa?
  5. În sezonul rece beneficiezi de -20% reducere la costul meniului sau toate băuturile pentru eveniment, gratuit! Reducerile sunt un motiv excelent pentru a organiza nunta în perioada noiembrie-aprilie
  6. Odată cu semnarea contractului, vei primi un partener de încredere din partea noastră – administratorul evenimentului. Acesta va fi prietenul și sprijinul tău înainte, în timpul și după desfășurarea nunții, un fel de înger păzitor, de altfel
  7. Nu trebuie să-ți bați capul pentru căutarea candy bar-ului sau tortei miresei, pentru că la Select ești asigurat cu de toate. Avem un sortiment impresionant de torte pentru orice ocazie, iar candy bar-ul îl personalizăm și îl stilizăm conform tematicii nunții tale.
  8. Poți lua toate băuturile alcoolice și nealcoolice de la noi prin serviciul de facto, ceea ce înseamnă că achiți doar cât s-a consumat. Prețurile la băuturi sunt absolut accesibile, iar pe lângă price list primești și cantitatea recomandată de băuturi per persoană, ca să fie suficient pentru tot evenimentul.
  9. Îți punem la dispoziție o cameră hotelieră de 5 stele, unde vei putea rămâne după nuntă să te odihnești, iar aceasta este cadou din partea Restaurantului. Poți folosi camera hotelieră și pentru pregătirile înainte de eveniment.
  10. Cu siguranță la eveniment vei avea și copii, iar ca aceștia să nu se plictisească îți punem la dispoziție cameră separată pentru ei. În această cameră ei vor putea să se joace sau să vizioneze un film animat, iar părinții pot savura fără de griji nunta

Toate facilitățile și avantajele enumerate mai sus au fost create pentru tine, pentru ca nunta ta să fie una de vis. Poți vedea experiențele altor miri citind recenzii pe Google sau Facebook, iar dacă vrei să-ți celebrezi nunta la Restaurantul Select – nu ezita să ne contactezi la 069 500-900! Suntem mereu aproape, pe rețelele sociale, Viber, Whatsapp, email și abia așteptăm să te cunoaștem și să planificăm nunta ta împreună

Restaurantul Select – ales pentru tine!
Vizionari de la data publicarii: 135
Sala de banchet "Select Banquet Hall"

str. Mircea cel Batrin, 21
Telefon: 022 85-85-80, 069 500-900Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.