Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
25 octombrie 2017

Reducere la cumetrie -20% în perioada rece 2017-2018

Предложение действует с 01 ноября 2017 по 10 апреля 2018.

Ресторан предостовляет бесплатно:

 • Декоративные аксессуары и атрибутика для встречи гостей;
 • WiFi интернет, два проектора и система цветового освещения LED;
 • Комната для артистов – музыкантов и танцоров;
 • Игровая комната для детей с мягкой мебелью;
 • Гостиничный номер для молодоженов;
 • Терраса для росписи и встречи гостей.

Подарок от ресторана на мероприятие от 70 гостей:

 • Неограниченно: натуральный кофе и чай в ассортименте.

Подарок от ресторана на мероприятие от 80 гостей:

 • Меню для артистов — 10 человек;
 • Неограниченно: натуральный кофе и чай в ассортименте;
 • Кенди Бар — ассорти десертов в тематике мероприятия;
 • Фуршет — ассорти из фруктов и шампанское;
 • Декор зала - 8 тематических комплектов, на выбор.

Подарок от ресторана на мероприятие от 90 гостей:

 • Меню для артистов — 10 человек;
 • Неограниченно: натуральный кофе и чай в ассортименте;
 • Кенди Бар - ассорти десертов в тематике мероприятия;
 • Фуршет - ассорти из фруктов и шампанское;
 • Декор зала - восемь тематических комплектов, на выбор;
 • Комплект декоративной мебели для фотосесии и встречи гостей.

Специальное предложение:

ВСЕ НАПИТКИ НА МЕРОПРИЯТИИ, БЕСПЛАТНО!

(Коньяк "7 лет", Водка "Finlandia", Вино "Chateau Vartely Individo", Вода, Сок Шампанское "Lacrima Dulce / Crisecco", Бутылка Виски на Фуршет).

или альтернатива:

-20 % СКИДКА НА ФИНАЛЬНУЮ СТОИМОСТИ МЕНЮ

Для того что бы узнать больше деталей позвоните нам сейчас: 0 695 0-09-00.

Посмотрите зал здесь.
Vizionari de la data publicarii: 50
Sala de banchet "Select Banquet Hall"

str. Mircea cel Batrin, 21
Telefon: 022 85-85-80, 069 500-900Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?