Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
18 februarie 2013

Program de sărbătoare "Iubiţi, preţuiţi, stimaţi!" la Select Banquet Hall

8 марта – особенный праздник, поскольку он посвящен самым великолепным созданиям на земле – женщинам.

Cristy Rouge Creative & Event Agency и Denis Tcaci не могли обойти вниманием это приятное событие, поэтому 8 марта вас приглашают на вечер "Любить, ценить, уважать!", который пройдет в Select Banquet Hall.

Все внимание на этом мероприятии будет направлено на очаровательных, неповторимых и прекрасных женщин.

Для них будут выступать:

 • Группа Akord
 • Adrian Ursu
 • Alexandru Manciu
 • Cristy Rouge
 • Art Studio "Repede"

Дорогие мужчины, у вас появится великолепная возможность пригласить своих милых дам на танец.

В этот вечер вам вообще не придется скучать, ведь после музыкального подарка от звезд эстрады вас будет ждать Night Disco Party, начиная с 22:00 до 05:00. Единственное, что будет отвлекать вас от танцпола, это изысканные закуски на любой вкус.

Убедитесь в этом, ознакомившись со специальным меню:

Бар:

 • Коньяк Calarasi
 • Водка Finlandia
 • Шампанское Cricova Prestige – 0,75 l
 • Coca-Cola
 • Сок
 • Вода газированная/негазированная

Кухня:

Фуршетные закуски:

 • Канапе с сыром и окороком, с салями
 • Буженина с бочковыми огурцами
 • Деревенский салат
 • Мусс из лосося в профитроле
 • Паштет из куриной печени в профитроле
 • Роллы из кабачков с мягким сыром
 • Роллы из баклажан с сыром Фета
 • Сыры на шпажке
 • Шашлычки из лосося

Горячие закуски:

 • Перепелка, фаршированная Фуа-гра

Десерт:

 • Панакотта

Женщины – сама жизнь!

Их стоит благодарить не только 8 марта, но и каждый день за заботу, любовь и внимание.

Сделайте этот праздник для них поистине незабываемым.

Резервация столов по номеру: 691 2-40-83.

Дополнительная информация на страничке Select Banquet Hall на facebook а также на сайте.
Vizionari de la data publicarii: 36
Sala de banchet "Select Banquet Hall"

str. Mircea cel Batrin, 21
Telefon: 022 85-85-80, 069 500-900Merită să fie văzut

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!