Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
12 februarie 2013

SPA - ritual pentru doi "Deschizând uşile raiului..." de la salonul "Roza Antipova"

Специально для всех влюбленных мы создали уникальную SPA-программу, которая вознесет Вас обоих на самую вершину неги и блаженства.

«ОТКРЫВАЯ ДВЕРИ РАЯ...» - изысканный SРА-ритуал для двоих, позволяющий влюбленной паре отдохнуть от суеты шумного мегаполиса в экзотическом оазисе.

Откройте «двери рая», и вы почувствуете, как в ваших сердцах распускаются нежные цветки!

Этапы ритуала:

 • пиллинг тела (скраб Клеопатры);
 • массаж тела;
 • массаж воротниковой зоны с элементами шиацу;
 • фурако-релакс с горячими и холодными камнями (холодные камни из натурального хрусталя и розового кварца из Мадагаскара);
 • бамбуковый массаж;
 • массаж в четыре руки;
 • увлажнение тела кремом;

И в завершении – ритуальное чаепитие ( мы предложим вам на выбор разные виды чая: зеленый, черный, красный, травяные, фруктовые, а так же, изысканный какао-трюфель чай).

Сеанс проходит одновременно для обоих, в четыре руки, то есть при участии двух мастеров.

В нашем салоне работают высококлассные мастера, прошедшие европейское обучение.

 • Обычная цена - 100 евро для 2-х человек.
 • По акции – 90 евро для двоих!

Акция действительна только 13, 14, 15-го февраля!!!


19 февраля – 20 % скидка на Классическ­ий маникюр.

Основным методом маникюра, который пользуется широкой популярностью, как среди женщин, так и среди мужчин, является классический маникюр.

Важными преимуществами, которыми обладает классический маникюр,являются:

 1. Универсаль­ность, подходит практическ­и для всех людей.
 2. Является единственн­ой возможност­ью обработки рук и ногтей.
 3. Подходит для мужчин и женщин.
 4. Является гигиеничес­кой процедурой, благоприятно влияющей на здоровье рук.
 5. Не занимает много времени.

Наряду с этим, мы используем­ инструмент, помогающий нашим специалистам осуществлять классический обрезной маникюр на самом высоком уровне.

 • Oбычная цена - 90 лей,
 • по акции - 72 лея.

26 февраля 20 % Акция на восковую депиляцию любых зон!

Считается, ­ что воск дает самый долговременный, по сравнению, с другими методами депиляции результат и рост волос после процедуры начинается через 2-3 недели. Также известны случаи, когда длительное применение воска в течение нескольких лет приводило к максимальному прекращени­ю роста волос.

По предварительной записи по тел. 0793 0-88-85, 0687 0-71-61, ул.Тигина 49/4
Vizionari de la data publicarii: 9

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.