Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
27 octombrie 2015

Sala de ceremonii "Butoiaş" — ofertă pentru evenimentul corporativ a Revelionului 2016

Restaurantul Butoiaş își are propria istorie, fiind înălţat cu mult timp în urmă în Chișinău având statutul de simbol al culturii etnice în industria restaurantelor. Dar anume în 2012-2013, acesta a fost deschis vizitatorilor săi într-un nou stil, rămânând fidel tradiţiei culturale naţionale, fiind impregnat de amprentele standardelor europene consacrate. Denumirea vorbeşte de la sine, şi anume că acesta nu este doar un simplu restaurant, ci un restaurant specializat pe vinuri, a căror oaspeţi, în intimitatea unei atmosfere plăcute şi pline de rafinament, se pot delecta cu specialități culinare delicioase şi armonizate cu nobila licoare – vinul, cu care se mândreşte atât de mult meleagul nostru.

Aici puteți sărbători evenimentul corporativ a Revelionului 2016. Pentru a sărbători evenimentele importante din viata dvs., vă oferim o latitudine a diferitelor săli de banchet, cu o capacitate de la 100 pînă la 180 de oaspeți și săli mai mici de la 10 pînă la 80 persoane în restaurantul de zi. Personal cu experiență de optsprezece ani, atmosferă de sărbătoare și o varietate de mâncăruri delicioase va face orice eveniment memorabil pentru dvs. și oaspeții voștrii!

Vă propunem cea mai interesantă ofertă pentru evenimentul corporativ a Revelionului anului 2016!

Sălile de Banchet:

 • Albă — 120-200 persoane.
 • Marinas — 70- 120 persoane.
 • Anotimpuri — 100-180 persoane.
 • Butoias-Hall — 40-100 persoane.

Sălile Restaurantului:

 • Șemineu — pînă la 30 persoane.
 • Greacească I, II, III — pînă la 12/12/14 persoane.
 • Orientală — pînă la 16 persoane.
 • Națională — pînă la 14 persoane.
 • Vinoteca albă — pînă la 20 persoane.
 • Vinoteca roșie — pînă la 12 persoane.
 • VIP — pînă la 4 persoane.
 • Veranda — pînă la 25 persoane.

Meniul:

De la 450 lei pînă la 550 lei:

 • 8 gustări reci;
 • 1 gustare caldă intermediară;
 • 1 felul doi cu garnitură inclusă.

Putem asigura meniuri speciale pentru vegetarieni, lacto-vegetarieni, copii și meniuri fără conținut de carne de porc și altele!

Puteți alege unul din bonusuri:

 • proiector mare (specific doar pentru sălile de banchet);
 • de la 30 persoane: vinul spumant de deschidere a evenimentului;
 • de la 30 persoane: apple pie (chec cu mere) și înghețată;
 • de la 30 persoane: ceaiul și cafeaua inclusă;
 • de la 100 persoane: DJ plus unul din bonusurile de mai sus;
 • de la 50 persoane: băuturile alcoolice și răcoritoare le puteți procura de la noi la preț de producător (specific pentru sălile de bachet) .Vizionari de la data publicarii: 95
Sala de ceremonii "Butoiaş"

str. Calea Ieşilor, 71
Telefon: 022 99-99-73, 0 789 9-99-73; 0 689 3-07-27Merită să fie văzut

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.