Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
27 octombrie 2015

Sala de ceremonii "Butoiaş" — ofertă pentru evenimentul corporativ a Revelionului 2016

Restaurantul Butoiaş își are propria istorie, fiind înălţat cu mult timp în urmă în Chișinău având statutul de simbol al culturii etnice în industria restaurantelor. Dar anume în 2012-2013, acesta a fost deschis vizitatorilor săi într-un nou stil, rămânând fidel tradiţiei culturale naţionale, fiind impregnat de amprentele standardelor europene consacrate. Denumirea vorbeşte de la sine, şi anume că acesta nu este doar un simplu restaurant, ci un restaurant specializat pe vinuri, a căror oaspeţi, în intimitatea unei atmosfere plăcute şi pline de rafinament, se pot delecta cu specialități culinare delicioase şi armonizate cu nobila licoare – vinul, cu care se mândreşte atât de mult meleagul nostru.

Aici puteți sărbători evenimentul corporativ a Revelionului 2016. Pentru a sărbători evenimentele importante din viata dvs., vă oferim o latitudine a diferitelor săli de banchet, cu o capacitate de la 100 pînă la 180 de oaspeți și săli mai mici de la 10 pînă la 80 persoane în restaurantul de zi. Personal cu experiență de optsprezece ani, atmosferă de sărbătoare și o varietate de mâncăruri delicioase va face orice eveniment memorabil pentru dvs. și oaspeții voștrii!

Vă propunem cea mai interesantă ofertă pentru evenimentul corporativ a Revelionului anului 2016!

Sălile de Banchet:

 • Albă — 120-200 persoane.
 • Marinas — 70- 120 persoane.
 • Anotimpuri — 100-180 persoane.
 • Butoias-Hall — 40-100 persoane.

Sălile Restaurantului:

 • Șemineu — pînă la 30 persoane.
 • Greacească I, II, III — pînă la 12/12/14 persoane.
 • Orientală — pînă la 16 persoane.
 • Națională — pînă la 14 persoane.
 • Vinoteca albă — pînă la 20 persoane.
 • Vinoteca roșie — pînă la 12 persoane.
 • VIP — pînă la 4 persoane.
 • Veranda — pînă la 25 persoane.

Meniul:

De la 450 lei pînă la 550 lei:

 • 8 gustări reci;
 • 1 gustare caldă intermediară;
 • 1 felul doi cu garnitură inclusă.

Putem asigura meniuri speciale pentru vegetarieni, lacto-vegetarieni, copii și meniuri fără conținut de carne de porc și altele!

Puteți alege unul din bonusuri:

 • proiector mare (specific doar pentru sălile de banchet);
 • de la 30 persoane: vinul spumant de deschidere a evenimentului;
 • de la 30 persoane: apple pie (chec cu mere) și înghețată;
 • de la 30 persoane: ceaiul și cafeaua inclusă;
 • de la 100 persoane: DJ plus unul din bonusurile de mai sus;
 • de la 50 persoane: băuturile alcoolice și răcoritoare le puteți procura de la noi la preț de producător (specific pentru sălile de bachet) .Vizionari de la data publicarii: 82
Sala de ceremonii "Butoiaş"

str. Calea Ieşilor, 71
Telefon: 022 99-99-73, 0 789 9-99-73; 0 689 3-07-27Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?