Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
12 decembrie 2012

Revelion 2013 la Restaurant "Prezident"

Complexul Hotelier Prezident împreună cu Comedy Club Chișinau își invită oaspeții pentru a întîmpina Noul An 2013 în cea mai selectă și solicitată locaţie a capitalei - Restaurantul Prezident, alături de dumneavoastră vor fi un Moș Craciun mai special și o Crăciuniță deosebită.

Distracții, surprize, cadouri, show muzical de excepție, concursuri și premii, glume, umor și zîmbete pentru o dispoziție de 5 stele.

Echipa de bucătari Vă garantează un rasfaț de culori, arome și delicii, iar personalul Restaurantului Vă va asigura o deservire regească.

Festivitatea va culmina cu un spectacol inedit din focuri de artificii!

Emoții, premii, strălucire și lux, toate într-o atmosferă prezidențială !

Toți oaspeții din această minunată seară vor beneficia de o reducere la cazare în valoare de 30 % în Complexul Hotelier Prezident!

Restaurantul Prezident

 • Prețul unei invitații - 125 euro (pentru copiii de la 9 - 13 ani - 65 euro);
 • Începutul Revelionului h 21:00 (durata de la h 21.00 pîna la h 05.00);
 • Rezervarea și achitarea în avans 100 % – la recepția Complexului Hotelier Prezident pîna la data de 28.12.2012 ;
 • Pentru cazare în hotel în seara de Revelion - 30 % reducere;
 • Cartelele de reducere nu sunt valabile pentru aceată seară;
 • Băuturile și gustările personale nu se admit;

Meniu

 • Platou cu legume naturale și brînză
 • Platou cu cașcaval
 • Platou cu saleami Italian
 • Legume la grătar
 • Platou din pește
 • Ruladă din vițel cu fructe
 • Ruladă din curcan cu legume
 • Salată "Mamba" (salată pe ulei de măsline)
 • Salată "Revelion" (salată cu maioneză și creveți)
 • Platou cu murături
 • Iepure "a la Marseille"
 • Păstrav umplut cu legume
 • Fructe
 • Desert Prezident
 • Pîine

Băuturi (pentru 2 persoane)

 • 1 sticlă de vin spumant Cricova Demidulce
 • 0,400 l Wisky Jack Daniels
 • 1 litru suc portocale Jaffa
 • Apă Plată Dorna 0,5 l (1 sticla de persoană)

Hotelul Prezident dispune de oferte speciale pentru seara de Revelion atit pentru Saunele Complexului Hotelier cit si pentru Crama.

Pentru detalii va rugam sa ne apelati la telefoanele de contact!Vizionari de la data publicarii: 304
Sala de banchet şi terasa "President"

str. Dacia, 58/5
Telefon: 022 62-50-00, 0 605 2-50-00Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.