Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
1 decembrie 2013

Restaurant "Vila Noua" — revelion 2014

Meniu pentru 4 persoane

 1. Piftie din picioruș de purcel.
 2. Salată cu roșii seci și carne de vită.
 3. Salată șubă cu pește roșu.
 4. Salată olivie.
 5. Asorti din carne: nucușoară de găină, papanași ca la tiraspol, ciuperci umplute, gogoșari marinați.
 6. Pateu din ficat de pui.
 7. Pește roșu cu masline, unt, lămâie, clatite cu somon și caviar roșu.
 8. Asorti din: pere in sos din vin, gutuie coapte, clătite cu vișine.
 9. Asorti din fructe.
 10. Asorti din: frigărui de porc, karre de vițel, ciuperci păstrav la grătar, legume la grătar, iepure de capitală, cartofi copți în coajă cu sos pesto.
 11. În aer liber: curcan la rotișor și izvar, gratis.
 12. Bautura oferită: șampanie mileștii-mici 1 st., apă plată dorna 4 st., alte băuturi alcoolice și răcoritoare aduce clientul dupa preferințe.

În program

Muzică live, prezentator Anatol Melnic, DJ Slave, colindători, formația Catharsis, Igor Cuciuc, familia Manciu, Moș Crăciun, Fulguța, urători, cadouri, distracție și divertisment, focuri de artificii, concursuri pentru costumele de carnaval, etc…


Lista de prețuri

Etajul întâi — 1000 lei per persoană.
Etajul doi — 1400 lei per persoană.
Etajul trei — 1200 lei per persoană.

Copii pînă la 6 ani gratis, de la 6 ani pînă la 15 ani 500 lei, adolescenții de la 15 ani preț integral.
Rezervare 100 lei per persoana.
Achitarea integrală până la 25 decembrie 2013.
Programul începe la orele 22:00

1 ianuarie 2014, orele 14.00, invităm la zeamă din cucoș, gratis!
Vizionari de la data publicarii: 167
Restaurantul "Vila Nouă"

str. Ginta Latină, 5/3
Telefon: 022 45-03-09, 0 697 7-75-75Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?