Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
1 decembrie 2013

Restaurant "Vila Noua" — revelion 2014

Meniu pentru 4 persoane

 1. Piftie din picioruș de purcel.
 2. Salată cu roșii seci și carne de vită.
 3. Salată șubă cu pește roșu.
 4. Salată olivie.
 5. Asorti din carne: nucușoară de găină, papanași ca la tiraspol, ciuperci umplute, gogoșari marinați.
 6. Pateu din ficat de pui.
 7. Pește roșu cu masline, unt, lămâie, clatite cu somon și caviar roșu.
 8. Asorti din: pere in sos din vin, gutuie coapte, clătite cu vișine.
 9. Asorti din fructe.
 10. Asorti din: frigărui de porc, karre de vițel, ciuperci păstrav la grătar, legume la grătar, iepure de capitală, cartofi copți în coajă cu sos pesto.
 11. În aer liber: curcan la rotișor și izvar, gratis.
 12. Bautura oferită: șampanie mileștii-mici 1 st., apă plată dorna 4 st., alte băuturi alcoolice și răcoritoare aduce clientul dupa preferințe.

În program

Muzică live, prezentator Anatol Melnic, DJ Slave, colindători, formația Catharsis, Igor Cuciuc, familia Manciu, Moș Crăciun, Fulguța, urători, cadouri, distracție și divertisment, focuri de artificii, concursuri pentru costumele de carnaval, etc…


Lista de prețuri

Etajul întâi — 1000 lei per persoană.
Etajul doi — 1400 lei per persoană.
Etajul trei — 1200 lei per persoană.

Copii pînă la 6 ani gratis, de la 6 ani pînă la 15 ani 500 lei, adolescenții de la 15 ani preț integral.
Rezervare 100 lei per persoana.
Achitarea integrală până la 25 decembrie 2013.
Programul începe la orele 22:00

1 ianuarie 2014, orele 14.00, invităm la zeamă din cucoș, gratis!
Vizionari de la data publicarii: 170
Restaurantul "Vila Nouă"

str. Ginta Latină, 5/3
Telefon: 022 45-03-09, 0 790-77-575, 0 682 9-97-57Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.