Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
10 noiembrie 2007

Revelionul corporativ 2008!

Праздничное агентство «Grand Premier» организовывает корпоративный Новый год 2008!

Новый год это волшебный праздник, самый главный в году. В Новый год даже самые серьезные дяди и тети ненадолго становятся детьми, полными надежд и веры в чудо. Мы предлагаем вам окунуться в мир фантазии, в мир прекрасных сказок, в мир чудесных превращений, в мир незабываемых впечатлений… в мир Новогоднего праздника!

Праздничное агентство «Grand Premier» имеет большой опыт в организации корпоративных мероприятий. Среди наших клиентов такие компании как «Lucoil», «Fidesco», «VictoriaBank», «Triada», «ExpeditEuroTrans» и др. У нас есть отработанные сценарии и эксклюзивные номера. Вашему вниманию мы можем предложить возможный план мероприятия:

Встреча

Аперитив: «горка» шампанского, официанты, бар-коктейль и пр.

Анимация в фойе ресторана на выбор:

 • ведущий с анонсами программы вечера, интервью с гостями (оператор);
 • модели в фирменных цветах компании;
 • струнный классический квартет или джаз-бенд;
 • фокусник-микромаг;
 • ростовые тематические куклы, аниматоры в костюмах с игровой конкурсной программой (призовые площадки и аттракционы);
 • шаржист, художественное фото на фоне панно в стилистике вечера.

Официальная часть:

Возможно создание и проведение эксклюзивного медиа-шоу для организации подведения итогов года Вашей компании.

Шоу-программа:

 • звёздный ведущий или ведущий со стилизованной программой на выбор;
 • шоу-балет;
 • оригинальные номера;
 • эстрадные и КВН-овские номера;
 • дефиле с эксклюзивным показом коллекции стильного дизайнера;
 • спецэффекты);
 • выступления отечественных и зарубежных звёзд эстрады.

Феерическое завершение праздника

Салют, взрыв шара, холодный напольный фейерверк и пр.

Дискотека:

Световые и дымовые спецэффекты, конкурсная подвижная программа, танцоры на сцене.

Просто позвоните: 73-15-73, 795 7-80-34
Vizionari de la data publicarii: 58

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?