Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
10 noiembrie 2007

Revelionul corporativ 2008!

Праздничное агентство «Grand Premier» организовывает корпоративный Новый год 2008!

Новый год это волшебный праздник, самый главный в году. В Новый год даже самые серьезные дяди и тети ненадолго становятся детьми, полными надежд и веры в чудо. Мы предлагаем вам окунуться в мир фантазии, в мир прекрасных сказок, в мир чудесных превращений, в мир незабываемых впечатлений… в мир Новогоднего праздника!

Праздничное агентство «Grand Premier» имеет большой опыт в организации корпоративных мероприятий. Среди наших клиентов такие компании как «Lucoil», «Fidesco», «VictoriaBank», «Triada», «ExpeditEuroTrans» и др. У нас есть отработанные сценарии и эксклюзивные номера. Вашему вниманию мы можем предложить возможный план мероприятия:

Встреча

Аперитив: «горка» шампанского, официанты, бар-коктейль и пр.

Анимация в фойе ресторана на выбор:

 • ведущий с анонсами программы вечера, интервью с гостями (оператор);
 • модели в фирменных цветах компании;
 • струнный классический квартет или джаз-бенд;
 • фокусник-микромаг;
 • ростовые тематические куклы, аниматоры в костюмах с игровой конкурсной программой (призовые площадки и аттракционы);
 • шаржист, художественное фото на фоне панно в стилистике вечера.

Официальная часть:

Возможно создание и проведение эксклюзивного медиа-шоу для организации подведения итогов года Вашей компании.

Шоу-программа:

 • звёздный ведущий или ведущий со стилизованной программой на выбор;
 • шоу-балет;
 • оригинальные номера;
 • эстрадные и КВН-овские номера;
 • дефиле с эксклюзивным показом коллекции стильного дизайнера;
 • спецэффекты);
 • выступления отечественных и зарубежных звёзд эстрады.

Феерическое завершение праздника

Салют, взрыв шара, холодный напольный фейерверк и пр.

Дискотека:

Световые и дымовые спецэффекты, конкурсная подвижная программа, танцоры на сцене.

Просто позвоните: 73-15-73, 795 7-80-34
Vizionari de la data publicarii: 59

Merită să fie văzut

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.