Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
13 august 2012

7 sfaturi simple pentru a crea ușor o fotocarte de la "MyPhotoBook"

 • Alegeți atent pozele. Fotografiile ce urmează să le plasați în album trebuie să fie de calitate. Vă recomand să folosiți poze cu rezoluția de 300 dpi. Dacă pozele vor avea rezoluția mai mică de 130 dpi, Editorul Foto vă va informa despre posibila pierdere a calității acelor poze (un semn în colțul din dreapta sus).
  În Editorul Foto MyPhotoBook.md puteți folosi poze în format: JPG, GIF, BMP, PNG, PICT/PCT, TIFF, PSD. Alegeți pozele preferate și puneți-le într-un fișier de unde le veți adăuga mai apoi în Editor.
  Optați pentru poze calitative și clare, pentru a obține o Fotocarte reușită.
 • Nu micșorați prea mult pozele.
  Pozele mărunte, precum o marcă poștală, sunt greu de deslușit. Iată de ce, nu vă recomand să puneți foarte multe poze pe o pagină, în special pentru cărțile cu format mic (Pătrat sau Mini-Album). Cele mai reușite Mini-Albume de pînă acum au fost cele cu 1 poză pe pagină, în rare cazuri 2. Opțiuni mai multe aveți pentru Fotocărțile Elite, Portret și Album.
 • Prelucrați atent pozele.
  Nu mă refer la o prelucrare profesionistă. Vă recomand să iluminați pozele întunecate, să aranjați pozele în ramă astfel încît să ascundeți detaliile inutile, să corectați ochii roșii (aplicație existentă în Editorul Foto).
 • Creați paginile începînd de la poze, apoi adăugați fundalul.
  Astfel veți maximaliza eficiența muncii și veți economisi timp prețios.
  Mai întîi plasați pozele, aranjîndu-le în ordinea dorită.(În Editorul MyPfotoBook.md aveți și modele gata de aranjare a pozelor, folosiți-le și obțineți o simetrie a pozelor pe pagini).
  Priviți atent fotografiile alese, nuanțele preponderente și apoi alegeți culorile sau imaginile de fundal, ramele pozelor, forma lor și adaugați comentariile dorite. Atenție la fundalurile intens colorate, ele influențează mult percepția temei din Fotocarte.
 • Nu utilizați prea multe fonturi pentru text și comentarii.
  Maxim 1-2 fonturi pentru comentariile de pe o pagină . Vă recomand să folosiți pe copertă și în Fotocarte aceleași fonturi.
 • Verificați atent fiecare pagină.
  Pentru a evita paginile goale sau greșelile gramaticale, înainte de plasarea comenzii, mai verificați odată fiecare pagină, în special coperta. Coperta creează o primă impresie și de multe ori, anume aici se întîlnesc cele mai nostime greșeli gramaticale.
 • Aveți încredere în cei apropiați.
  Cînd aveți albumul pregătit, rugați pe cineva drag să vină cu o privire limpede și să vă spună părerea sincer. Dacă e nevoie, să vă dea și un sfat. Atunci cu siguranță vă veți bucura de Fotocartea obținută mulți ani înainte.Vizionari de la data publicarii: 64

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.