Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
11 martie 2019

CELEBRATION 2019 Expoziție și târg specializat Industria de sărbătoare și nuntă!

Zilele de lucru: 15-17 martie, 2019 de la 10:00 până la 19:00.
Ceremonia oficială de deschidere: 15 martie, ora 12.00.
Locul desfășurării: Palatul Republicii, Maria Cebotari 6, Chișinău, Moldova.
Organizator: PPE S.R.L. (Poliproject Exhibitions).
Înregistraree și bilet gratuit la expoziție

În perioada 15 martie - 17 martie, în Palatul Republicii veți găsi cele mai bune soluții pentru organizarea unui eveniment perfect! Aproximativ o sută de profesioniști și companii care pot să transforme sărbătoarea ta în minune te va așteapta la expoziție. Ei cu siguranță vor organiza evenimntul tău în format dorit, chiar dacă el pare un vis de tip ireal!

Expoziția "CELEBRATION 2019" nu este dedicată doar organizării sărbătorilor - ea însăși este o adevărată sărbătoare pentru întreaga familie, petrecere de timp înjurat de frumusețe, bună dispoziție și dragoste!

În programul expoziției: show de colecții noi, rochii de seară și de mireasă, prezentări, interpretarea artiștilor, prezentatori, DJ. De asemenea, veți putea participa la tombole și concursuri!

Vizitatorii expoziției au o ocazie unică de a rezolva un întreg complex de probleme într-un singur loc și într-un timp scurt:

  • navigare în cataloagele saloanelor de mariaj,
  • posibilitate de a cunoaște cele mai în trend propunerile de organizare și proiectare,
  • comandare unui operator de foto și video,
  • alegerea celor mai superbe plicurilor, invitațiilor, buchetelor, tortelor și limuzină,
  • cunoașterea vedeților, artiștilor, Dj, prezentătorilor
  • obținerea sfaturilor gratuite de experți în domeniul și informații utile,
  • compararea, selectarea, efectuarea achiziției sau realizarea unei comenzi de servicii dorite,
  • În plus, toți participanții pregătesc oferte, care pot fi primite numai în timpul expoziției pentru fiecare vizitător!

Principalele secțiuni de expoziție:

Charm de sărbătoare:
Organizatori, Media, Decoratori, Săli de banchet, Catering, Bomboane, Torturi, Băuturi.

Garderobă festivă:
Rochii De Mariaj, Rochii De Seara, Costume Pentru Bărbătii, Încaltaminte, Accesorii, Outlet.

Magia evenimentului:
Sunet, Lumină, Foto, Video, Efecte SPECILAE, Artiști, DJ, Prezentatori.

Detalii importante:
Invitatii, Plicuri si carti, Bonbonnieres, Bijuterii, Buchete, Lumanari, Zestrea mireSEI, procesiune de nunta.

Emoție de sărbătoare:
Cadouri pentru tineri, nănași, vornicei, Cadouri pentru zile de naștere și aniversări, Luna de miere.

Arta beauty:
Coafura, Machiaj, Cosmetica, Saloane de Frumusețe

Cea mai scurtă cale spre cea mai bună sărbătoare este o excursie la Celebration 2019!
Vizionari de la data publicarii: 167

Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.