Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
18 noiembrie 2012

Tablouri, angajamente, nunti, botezuri si zile de nastere la estaurantul "Miadora"

La eveniment, în această categorie, preţurile sunt stabilite în funcţie de pachetul ales de client. Fiecare pachet negociat cu administraţia pentru a determina nevoile individuale ale clientului.

În versiunea clasica preţul este stabilit în funcţie de ziua din săptămână sau termenul de oferte promotionale pentru activităţi, precum şi meniul

  • bufet-stil "aer liber"
  • Cina în restaurantul
  • Adjunct a doua zi, etc

Caracteristici ..., precum şi activităţi de întreţinere, decor "în aer liber", sau în interior, şi de servicii suplimentare:

  • inchirieri auto
  • Rent o rochie de mireasa
  • Închiriez rochii de seara
  • Închiriere de echipament

În cazul în care clientul doreşte să dea spectacol eveniment sa exclusivă, care nu se limitează la condiţiile de mai sus, în funcţie de pachet, preţul este negociat cu administrarea restaurantului.

Pentru clienţii de toate aceste evenimente, restaurantul oferă Miadora servicii complete de suport de la muzica, video, decor şi la închiriere de maşini, închirierea şi vânzarea de rochii de mireasa si rochii de seara.

Acest pachet poate fi extins prin vizitarea organizator şi gazdă a evenimentului, evenimente scenariu, muzică, moderatori, vedete pop, fotografie si filmare video, precum şi pe site-ul de înregistrare a căsătoriei, invitatii, carduri de masă, panouri de oaspeţi, martor, serviciu de make-up, accesorii şi bijuterii, organizarea luna de miere, florar şi decor. Dacă dorinţele clientului nu se încadrează în oricare dintre grupurile de servicii propuse, costul de activitate este negociat cu administrarea restaurantului.
Vizionari de la data publicarii: 337

Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.