Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
12 martie 2018

De ce să alegi "Mi Piace Park Residence"

"Mi Piace Park Residence" este mai mult decât O LOCAȚIE pentru nuntă.

Este o ECHIPĂ PREGĂTITĂ să vă ajute în organizarea evenimentului, de la stabilirea conceptului, până la amenajarea sălii și alegerea meniului potrivit.

Având o istorie impunătoare, restaurantul şi-a consolidat de-a lungul anilor infrastructura şi poate oferi astăzi cea mai bună posibilitate de a celebra nunta.

Sala de banchet, cu o capacitate de pînă la 250 persoane, implică avantaje majore, esenţiale în alegerea unei săli de banchet:

 • Amplasare accesibilă, în zonă de parc, în imediata apropiere a parcului Valea Trandafirilor;
 • Parcare spaţioasă şi păzită, care poate găzdui până 40 automobile. Astfel, oaspeţii dumneavoastră vor beneficia de confort şi accesibilitate, din primele clipe petrecute la Mi Piace Park Residence;
 • Sală fără coloane – principalul avantaj care creează o atmosferă luminoasă şi spaţioasă. Iar geamurile laterale mari, vor conferi şi mai multă eleganţă acestei locaţii;
 • Stilul clasic în culori neutre, ne permite realizarea oricărui concept decorativ;
 • Bucătărie europeană și tradițională, care este realizată de bucătarii noștri profesioniști și experimentați. Bucătarul şef, Alexandru Comerzan, este cel care creează mereu noi bucate, aranjate într-un mod apetisant şi special. Cu siguranţă oaspeţii dumneavoastră vor fi plăcut surprinşi de capodoperele culinare, create în bucătăria Mi Piace Park Residence;
 • Terasa în aer liber care vă oferă posibilitatea să organizați evenimente open air, sau ceremonia de înregistrare a căsătoriei, într-o atmosferă relaxantă;
 • Posibilitatea de a organiza o degustare a meniului, înainte de elaborarea acestuia;
 • Disponibilitatea serviciilor adiționale care vă vor simplifica procesul de organizare a evenimentului: pachet nelimitat de băuturi, candy bar, cheese bar, fruit bar, cocktail bar, ice-cream bar, oferte de decor, etc.;
 • Acces Wi-Fi, disponibil în calitate foarte bună, pe întreg teritoriul complexului;
 • Posibilitatea amenajării unui spaţiu destinat copiilor;
 • Camera mirilor în imediata apropiere a sălii de banchet;
 • Camera echipei artistice (muzicieni, dansatori, moderator, etc.)
 • Luminile led pe tavan în diferite culori, care se vor integra perfect în conceptul decorativ ales;
 • 2 proiectoare cu ecrane mari, pentru prezentarea unui reportaj video sau foto.

Pentru noi contează privirea fericită a mirilor de la sfârşitul evenimentului, de aceea, suntem perfecţionişti şi facem TOTUL pentru un rezultat IMPECABIL!
Vizionari de la data publicarii: 87
Restaurantul "Mi Piace Park Residence"

str. Trandafirilor, 4
Telefon: 0 79-145-555, 0 78-000-566Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.