Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
30 ianuarie 2017

Nuntă de vis la restaurantul "Mi Piace"

Îți dorești o nuntă de vis?

Armonia, eleganța și rafinamentul sunt cuvintele care definesc stilul specific al Restaurantului "Mi Piace". Noi știm să dăm culoare visului tău regesc.

Situat în Chişinău, în imediata vecinătate a parcului Valea Trandafirilor din sectorul Botanica, Restaurantul "Mi Piace" este proiectat pentru a exprima cu fidelitate dorințele și emoțiile invitaților noștri. Înconjurat de un spațiu verde și o terasă impresionantă acesta vă oferă un echilibru perfect între aglomerația urbană și liniștea interioară autentică.

Unic în organizare, susținem prin cele 2 săli de evenimente, precum și prin spațiul deschis și rafinat al restaurantului, prestanța manifestărilor de orice gen. Foaierul primului etaj are un design distinctiv și luxos, fapt care permite oaspeților să se acomodeze cu ambianța plăcută și atmosfera de sărbătoare a ceremoniei festive. Sala mică situată la etajul întîi realizată într-un stil delicat, fiind echipată cu toate condițiile ca un eveniment să fie organizat la cel mai înalt nivel, poate găzdui pînă la 40 de persoane.

Interiorul elegant și inedit, lipsa coloanelor și culorile deschise ale Sălii mari, situată la etajul doi al clădirii oferă un anturaj irepetabil. Avînd o suprafață de 600 mp, restaurantul poate găzdui cu ușurință nunți de pînă la 250 de persoane.

Decorul clasic uşor ce permite decorarea pentru orice tip de eveniment, armonia şi bogăţia gusturilor, îmbinate cu tradiţia bucătăriei italiene şi celei tradiționale, deservirea impecabilă şi ambianţa distinsă sunt cartea de vizită a Restaurantului "Mi Piace".

La fel, sala principală, dispune de facilităţi deosebite de sonorizare şi iluminare (sunt folosite materiale profesioniste pentru crearea sunetului perfect). Sistemul de ventilare si climatizare performant al acestei săli crează oaspeţilor un confort deosebit.

Capacitatea impresionantă a acestei săli și dotările de lux pe care vi le punem la dispozitie vor transforma orice nuntă sau banchet într-un eveniment de gală care îi va impresiona pe invitații dumneavoastră. Nimic nu este lăsat la voia întamplării, de la discreție și siguranță pînă la planificarea în cel mai mic detaliu a ceremoniilor exterioare și interioare. Peisajul superb într-un cadru deosebit care să completeze fastul organizării şi eleganţa participanţilor vor contribui și ele la imaginea de paradis care îi va bucura pe cei prezenți.

Alegerea voastră, devine responsabilitatea noastră. Noi avem grijă ca totul să fie bine pus la punct și sărbătoarea dvs să devină una memorabilă. Politețea și promtitudinea deservirii clienților reprezintă profesionalismul chelnerilor noștri, care au grijă ca în seara evenimentului dvs orice invitat să se simtă bine. Oaspeții noștrii sunt serviți nu cu de toate, ci doar cu bucate alese, pregătite cu iscusință de către bucătari profesioniști care se disteng prin creativitate culinară, oferindu-vă o gamă variată de meniuri de la clasic europene pînă la cele tradițonale moldovenești. Oricare ar fi evenimentul dvs, bucătarii noștrii gătesc la solicitarea DVS, iar echipa noastră vă asistă la planificare pînă la finalul evenimentului.

Suntem dispuși oricînd să dăm culoare viselor voastre, iar succesul nostru vine din aprecierile clienților noștri. Orice n-am face, nouă ne place s-o facem bine. Vă așteptăm cu drag la Restaurantul "Mi Piace".
Vizionari de la data publicarii: 256
Restaurantul "Mi Piace Park Residence"

str. Trandafirilor, 4
Telefon: 0 79-145-555, 0 78-000-566Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.