Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
30 ianuarie 2017

Nuntă de vis la restaurantul "Mi Piace"

Îți dorești o nuntă de vis?

Armonia, eleganța și rafinamentul sunt cuvintele care definesc stilul specific al Restaurantului "Mi Piace". Noi știm să dăm culoare visului tău regesc.

Situat în Chişinău, în imediata vecinătate a parcului Valea Trandafirilor din sectorul Botanica, Restaurantul "Mi Piace" este proiectat pentru a exprima cu fidelitate dorințele și emoțiile invitaților noștri. Înconjurat de un spațiu verde și o terasă impresionantă acesta vă oferă un echilibru perfect între aglomerația urbană și liniștea interioară autentică.

Unic în organizare, susținem prin cele 2 săli de evenimente, precum și prin spațiul deschis și rafinat al restaurantului, prestanța manifestărilor de orice gen. Foaierul primului etaj are un design distinctiv și luxos, fapt care permite oaspeților să se acomodeze cu ambianța plăcută și atmosfera de sărbătoare a ceremoniei festive. Sala mică situată la etajul întîi realizată într-un stil delicat, fiind echipată cu toate condițiile ca un eveniment să fie organizat la cel mai înalt nivel, poate găzdui pînă la 40 de persoane.

Interiorul elegant și inedit, lipsa coloanelor și culorile deschise ale Sălii mari, situată la etajul doi al clădirii oferă un anturaj irepetabil. Avînd o suprafață de 600 mp, restaurantul poate găzdui cu ușurință nunți de pînă la 250 de persoane.

Decorul clasic uşor ce permite decorarea pentru orice tip de eveniment, armonia şi bogăţia gusturilor, îmbinate cu tradiţia bucătăriei italiene şi celei tradiționale, deservirea impecabilă şi ambianţa distinsă sunt cartea de vizită a Restaurantului "Mi Piace".

La fel, sala principală, dispune de facilităţi deosebite de sonorizare şi iluminare (sunt folosite materiale profesioniste pentru crearea sunetului perfect). Sistemul de ventilare si climatizare performant al acestei săli crează oaspeţilor un confort deosebit.

Capacitatea impresionantă a acestei săli și dotările de lux pe care vi le punem la dispozitie vor transforma orice nuntă sau banchet într-un eveniment de gală care îi va impresiona pe invitații dumneavoastră. Nimic nu este lăsat la voia întamplării, de la discreție și siguranță pînă la planificarea în cel mai mic detaliu a ceremoniilor exterioare și interioare. Peisajul superb într-un cadru deosebit care să completeze fastul organizării şi eleganţa participanţilor vor contribui și ele la imaginea de paradis care îi va bucura pe cei prezenți.

Alegerea voastră, devine responsabilitatea noastră. Noi avem grijă ca totul să fie bine pus la punct și sărbătoarea dvs să devină una memorabilă. Politețea și promtitudinea deservirii clienților reprezintă profesionalismul chelnerilor noștri, care au grijă ca în seara evenimentului dvs orice invitat să se simtă bine. Oaspeții noștrii sunt serviți nu cu de toate, ci doar cu bucate alese, pregătite cu iscusință de către bucătari profesioniști care se disteng prin creativitate culinară, oferindu-vă o gamă variată de meniuri de la clasic europene pînă la cele tradițonale moldovenești. Oricare ar fi evenimentul dvs, bucătarii noștrii gătesc la solicitarea DVS, iar echipa noastră vă asistă la planificare pînă la finalul evenimentului.

Suntem dispuși oricînd să dăm culoare viselor voastre, iar succesul nostru vine din aprecierile clienților noștri. Orice n-am face, nouă ne place s-o facem bine. Vă așteptăm cu drag la Restaurantul "Mi Piace".Vizionari intr-o saptamina: 3
Vizionari de la data publicarii: 193
Restaurant "Mi Piace"

str. Trandafirilor, 4
Telefon: 0 788 8-66-21, 0 780 0-05-66Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?