Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
18 mai 2016

"Marry me Banquet Hall" — sezonul bonusurilor

Лидер среди банкетных залов Banquet Hall "Marry me" с радостью готов приветствовать молодоженов, подарить им самую необычную, красивую и запоминающуюся церемонию. Ресторан представляет собой четырехуровневое здание в стиле «белой классике» вместимостью от 50 до 350 гостей. Вдали от городской суеты и бесконечных пробок сделано все для вашего комфортного отдыха.

Особое внимание стоит уделить кухне ресторана "Marry me" — это европейские и национальные блюда из самых качественных и свежих продуктов. Повара искусно умеют привнести свое «я» в каждое угощение, гарантируя гостям ресторана массу приятых гастрономических ощущений. При подготовке к свадебной церемонии составляется персональное банкетное меню, соответствующее желаниям молодоженов, где главными критериями выступают три слова «вкусно», «сытно», «красиво».

В ресторане "Marry me" работает доброжелательный, вежливый и учтивый персонал, который обеспечит вам безупречное времяпрепровождение.

А так же мы готовы предоставить огромный пакет БОНУСОВ в подарок:

  1. Отдельный зал для танцев и встречи гостей.
  2. Комната «Жениха и Невесты».
  3. Роспись на месте в удивительно красивой ротонде под открытым небом.
  4. Номер люкс в отеле на выбор.
  5. Зама на уютной террасе.
  6. Предсвадебная фотосессия.
  7. Фуршет в подарок (чай, кофе, фрукты и пирамида шампанского).

"Banquet Hall Marry me", запомнится вам на всю жизнь! Коллектив ресторана сделает все, чтобы ваше торжество осталось самым запоминающимся, и вы вновь и вновь приходили в "Marry me"!
Vizionari de la data publicarii: 35
Marry Me Banquet Hall

str. Florilor, 15
Telefon: 022 88-46-66, 0 691 8-56-28, 0 609 6-67-66; 0 691 8-58-62Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.