Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
13 mai 2014

Agenția ELIT Wedding & Event design — înregistrarea căsătoriei civile sub cerul liber

Agenția ELIT Wedding & Event design vine cu o propunere senzaţională pentru tinerii care îşi planifică serbarea nunţii în perioada mai — octombrie 2014 şi anume — înregistrarea căsătoriei civile sub cerul liber.

Astfel, vă propunem acest serviciu excepţional, pe care îl recomandăm cu toată certitudinea, bazîndu-ne pe cuvintele de mulţumire şi emoţiile de nedescris ale foştilor clienţi. Graţie experienţei noastre de a organiza înscrierea sub cerul liber la cel mai înalt nivel, ţinînd cont de toate detaliile ve-ţi avea o înregistrare perfectă, plină de eleganţă şi rafinament, în care visele dvs. vor deveni realitate. Înregistrarea căsătoriei civile în aer liber poate fi organizată în diverse moduri, în diverse locații (atît în parc cît și în curtea restaurantului dvs. sau oriunde în țară), combinind o gamă largă de elemente decorative de diferite forme, mărimi şi culori în funcţie de preferinţele dvs. Vă puteți alege unul din pachetele propuse de noi, sau le putem adapta cerințelor dvs:

 • Cortul pentru înregistrare cu pinze pompoase de sifon, care se misca foarte elegant in bataia vintului (de cel putin doua culori).
 • Pupitrul pentru înregistrare, cu pinza de sifon de acceasi culoare ca si cortul, cu flori pee le si cu o pereche de porumbei decorative, deghizati in mire si mireasa v scaune pentru invitații dumneavoastră (huse albe cu un design deosebit, european + fundiţe de diferite culori).
 • Drumulețul din coloane (10 coloane cu flori) v o gamă largă de accesorii (pierle, cristale, pernuţă pentru inele, colivii, coşuleț cu petale etc.) v covor roșu sau alb cu lungimea de 7-10m.
 • Doamna care oficiază căsătoria v masa pentru furshette, inalta, cu husa de masa de culoarea ceremoniei arnata cu pierle sau cristale si flori.
 • Pahare de sticla pentru sampanie, ornate cu o fundita care se asorteaza perfect cu culoarea intregii inregistrari.
 • O banca pentru cei doi indragostiti din lemn cu elemente din fier, lucrata cu mult drag pentru dvs. in stil retro, glamour, classic (in dependenta de stilul nuntii)
 • Un perete cu draperie din dantela si o fisie de tesatura de culoarea ceremoniei accesorizata cu diverse elemente de décor.
 • O masa mica in forma rotunda, acoperita cu dantela fina, pe ea sa fie situate diferite accesorii de décor care se folosesc pentro sesiunea foto, in dependenta de stilul ales (bicicleta decorative si valise cu flori in stil retro, ceasornice vechi si rame vechi in stil shabby chic, vaze si luminari elegante in stil classic ).
 • Doua indicatoare frumos decorate cu inscriptia Wedding si Zona Foto.
 • Un gardut decorative cu elemente de culoarea alba, care va adauga eleganta zonei pentru photosesiune.
 • Muzica live (cvartet patru fete frumoase, in rochii pe potriva, elegante, care vor da o aroma placuta de muzica petrecerii dvs.).

Noi vom avea grijă de toate cele necesare pentru ca dvs să savurați aceste momente unice alături de cei dragi într-un mod foarte special și personalizat cu muzică live şi rafinament. Vă garantăm o înregistrare specială și vă mulţumim că aţi apelat la serviciile ELIT Wedding & Event design!
Vizionari de la data publicarii: 81

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?