Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
13 mai 2014

Agenția ELIT Wedding & Event design — înregistrarea căsătoriei civile sub cerul liber

Agenția ELIT Wedding & Event design vine cu o propunere senzaţională pentru tinerii care îşi planifică serbarea nunţii în perioada mai — octombrie 2014 şi anume — înregistrarea căsătoriei civile sub cerul liber.

Astfel, vă propunem acest serviciu excepţional, pe care îl recomandăm cu toată certitudinea, bazîndu-ne pe cuvintele de mulţumire şi emoţiile de nedescris ale foştilor clienţi. Graţie experienţei noastre de a organiza înscrierea sub cerul liber la cel mai înalt nivel, ţinînd cont de toate detaliile ve-ţi avea o înregistrare perfectă, plină de eleganţă şi rafinament, în care visele dvs. vor deveni realitate. Înregistrarea căsătoriei civile în aer liber poate fi organizată în diverse moduri, în diverse locații (atît în parc cît și în curtea restaurantului dvs. sau oriunde în țară), combinind o gamă largă de elemente decorative de diferite forme, mărimi şi culori în funcţie de preferinţele dvs. Vă puteți alege unul din pachetele propuse de noi, sau le putem adapta cerințelor dvs:

 • Cortul pentru înregistrare cu pinze pompoase de sifon, care se misca foarte elegant in bataia vintului (de cel putin doua culori).
 • Pupitrul pentru înregistrare, cu pinza de sifon de acceasi culoare ca si cortul, cu flori pee le si cu o pereche de porumbei decorative, deghizati in mire si mireasa v scaune pentru invitații dumneavoastră (huse albe cu un design deosebit, european + fundiţe de diferite culori).
 • Drumulețul din coloane (10 coloane cu flori) v o gamă largă de accesorii (pierle, cristale, pernuţă pentru inele, colivii, coşuleț cu petale etc.) v covor roșu sau alb cu lungimea de 7-10m.
 • Doamna care oficiază căsătoria v masa pentru furshette, inalta, cu husa de masa de culoarea ceremoniei arnata cu pierle sau cristale si flori.
 • Pahare de sticla pentru sampanie, ornate cu o fundita care se asorteaza perfect cu culoarea intregii inregistrari.
 • O banca pentru cei doi indragostiti din lemn cu elemente din fier, lucrata cu mult drag pentru dvs. in stil retro, glamour, classic (in dependenta de stilul nuntii)
 • Un perete cu draperie din dantela si o fisie de tesatura de culoarea ceremoniei accesorizata cu diverse elemente de décor.
 • O masa mica in forma rotunda, acoperita cu dantela fina, pe ea sa fie situate diferite accesorii de décor care se folosesc pentro sesiunea foto, in dependenta de stilul ales (bicicleta decorative si valise cu flori in stil retro, ceasornice vechi si rame vechi in stil shabby chic, vaze si luminari elegante in stil classic ).
 • Doua indicatoare frumos decorate cu inscriptia Wedding si Zona Foto.
 • Un gardut decorative cu elemente de culoarea alba, care va adauga eleganta zonei pentru photosesiune.
 • Muzica live (cvartet patru fete frumoase, in rochii pe potriva, elegante, care vor da o aroma placuta de muzica petrecerii dvs.).

Noi vom avea grijă de toate cele necesare pentru ca dvs să savurați aceste momente unice alături de cei dragi într-un mod foarte special și personalizat cu muzică live şi rafinament. Vă garantăm o înregistrare specială și vă mulţumim că aţi apelat la serviciile ELIT Wedding & Event design!
Vizionari de la data publicarii: 133

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.