Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
25 noiembrie 2013

Ghenadie Mazur — prezentator pentru corporative de anul nou!

Проведение корпоративных мероприятий в Кишиневе и за его пределами. Опытный ведущий, радио-ведущий, диктор, резидент проектов Comedy Club, Comedy Street, Comedy Batle.

Опыт проведения мероприятий более 15 лет.

Проведено более 300 event'ов.

  • Современный подход.
  • Интеллигентный юмор.
  • Множество новых конкурсов.
  • Разработка конкурсов под любую тематику.
  • Сценарий с почасовым планом мероприятия.
  • Звуковое, световое оборудование и ди-джей в комплекте.
  • Бесплатный подбор артистов, ресторана и др. подрядчиков.

В моей программе:

Новые конкурсы, которых вы еще не видели.
Ваши гости и сотрудники не будут скучать от того, что увидят «заезженные» или старые конкурсы.

Конкурсы и виды активности под любую тематику.
Если вы хотите сделать мероприятие тематическим, я легко подберу придумаю конкурсы конкретно под вашу тематику.

Использование современной техники – для конкурсов.
Обработка фотографий гостей в Photoshop + смешные видеоролики с участием сотрудников (оплачивается отдельно).

Для вас Сценарий составляется индивидуально с учетом пожеланий, предпочтений, количества человек и времени работы.

Стоимость проведения мероприятия:

Ведущий на корпоратив (5-6 часов) + ди-джей с аппаратурой (6 часов).

Цены до 12.12.13:

450 — пн, сб.
400 — пн, вт, ср, чт, вс.

Цены на Новогодний корпоратив с 13.12 по 30.12.
Ведущий плюс диджей 500 евро.

Предоплата, возможен безналичный расчет (ООО, с НДС, стоимость увеличится).
Vizionari de la data publicarii: 112

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.