Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
20 septembrie 2013

Magazin de vestimentație pentru bărbați "Vizita" — cea mai mare alegere costumelor pentru miri

Вы ищите наряд на свадьбу? Вы - жених или его друг?

Или Вас пригласили, а костюм, одетый в последний раз стал мал, да и вышел из моды?

Не беда, в магазинах "Vizita" у Вас есть возможность купить костюм на любой случай. Не стоит перечитывать форумы, терять время на изучение тенденций и направлений. У нас работают грамотные консультанты, которые подберут Вам одежду исходя из Ваших пожеланий, Вашей фигуры и, не в последнюю очередь, Ваших финансовых возможностей. А выбор у нас есть практически на любой кошелек: цена костюма от 1680 леев до 6300 леев. Остается только прийти, выбрать и наслаждаться. Магазины "Vizita" находятся рядом с Вами: выбирайте удобный для Вас:

1. Салон-магазин Торгового дома “Vizita” в Центре

Адрес: ул. М. Дософтей, 100.
Телефон: 022 23-21-40.
Работаем без выходных, с 9:00 до 20:00.

2. Торговый центр “Sun City”

Адрес: ул. Пушкина, 32, бутик №202.
Телефон: 022 21-10-84.
Работаем без выходных, с 9:00 до 21:00.

3. Торговый центр “Jumbo”

Адрес: ул. Дечебал, 23, бутик №321.
Телефон: 022 50-56-21.
Работаем без выходных, с 9:00 до 21:00.

4. Торговый центр “Grand Hall”

Адрес: ул. Негруцци, 2/4, бутик №117.
Телефон: 022 81-77-44.
Работаем без выходных, с 9:00 до 21:00.

5. Магазин “Vizita-Botanica”

Адрес: ул. Дачия, 47/6.
Телефон: 022 92-70-07.
Работаем без выходных, с 9:00 до 20:00.

6. SHOPPING MALLDOVA

Адрес: ул. Арборилор, 21, магазин VIZITĂ - 2 этаж.
Телефон: 022 83-69-61.Vizionari intr-o saptamina: 10
Vizionari de la data publicarii: 7778

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.