Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
17 noiembrie 2015

"Event Republic" — organizarea unui eveniment corporativ

Vă gîndiţi la o petrecere corporativă, apelaţi la compania "Event Republic" şi veţi primi în dar decoraţiunea festivă.

Atunci cînd comandaţi organizarea unui eveniment corporativ către compania "Event Republic", echipa de specialişti doar pentru Dvs face decorul absolut gratuit, care va accentua atmosfera unică a evenimentului dumneavoastra.

De ce de căutat motiv pentru a organiza un eveniment corporativ?

Daca compania Dvs are dorinţa de a petrece o sărbătoare corporativă — aceasta deja este un motiv. Aceasta înseamnă că compania Dvs a muncit intens şi productiv şi întreaga echipă a făcut o muncă excelentă, iar acum au tot dreptul de a se relaxa vesel şi distractiv, pentru că anume sărbătoarea corporativă reuneşte colectivul, încarcă cu pozitiv şi întăreşte atmosfera prietenoasă din echipă.

Echipa "Event Republic" organizează cu succes:

  • Evenimentele corporative, pentru a marca ziua de naştere/aniversare a companiei;
  • Ziua de naştere companiei;
  • Eveniment corporativ, pentru marcarea sărbătorilor profesionale (Ziua constructorului, Ziua vamistului, etc);
  • Evenimente corporative tematice;
  • Corporativ de anul nou.

Scenariul evenimentului este creat şi realizat de scenarişti şi regizori experimentaţi. Sărbătoarea este condusă de un prezentator profesionist. Programa de sărbătoare poate cuprinde: barman show, fire show, grupuri de dans, spectacole vocale, numere de circ, trucuri magice, parodii, etc. Echipamentul tehnic, efecte de iluminare, karaoke şi multe altele care vă vor ajuta la implementarea în realitate a ideilor şi scenariului pentru o sărbătoare ideală!

Mulţumită colectivului prietenos al companiei Dvs şi lucrul actorilor profesionişti evenimentul corporativ va deveni şi se v-a transforma într-un moment de neuitatpentru mulţi ani înainte.

Scopul principal al companiei "Event Republic" în organizarea unui eveniment corporativ — este de a face evenimentul de neuitat şi de a Vă aduce o mulţime de emoţii pozitive.

Contactaţi-ne şi veţi primi o consultaţie gratuită şi posibilitatea de a economisi resurse în organizarea sărbătorii corporative.
Vizionari de la data publicarii: 131
"Event Republic" — organizarea și decorarea festivităților


Telefon: 022 90-90-79, 068501809; 069645153Merită să fie văzut

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.