Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
17 noiembrie 2015

"Event Republic" — organizarea unui eveniment corporativ

Vă gîndiţi la o petrecere corporativă, apelaţi la compania "Event Republic" şi veţi primi în dar decoraţiunea festivă.

Atunci cînd comandaţi organizarea unui eveniment corporativ către compania "Event Republic", echipa de specialişti doar pentru Dvs face decorul absolut gratuit, care va accentua atmosfera unică a evenimentului dumneavoastra.

De ce de căutat motiv pentru a organiza un eveniment corporativ?

Daca compania Dvs are dorinţa de a petrece o sărbătoare corporativă — aceasta deja este un motiv. Aceasta înseamnă că compania Dvs a muncit intens şi productiv şi întreaga echipă a făcut o muncă excelentă, iar acum au tot dreptul de a se relaxa vesel şi distractiv, pentru că anume sărbătoarea corporativă reuneşte colectivul, încarcă cu pozitiv şi întăreşte atmosfera prietenoasă din echipă.

Echipa "Event Republic" organizează cu succes:

  • Evenimentele corporative, pentru a marca ziua de naştere/aniversare a companiei;
  • Ziua de naştere companiei;
  • Eveniment corporativ, pentru marcarea sărbătorilor profesionale (Ziua constructorului, Ziua vamistului, etc);
  • Evenimente corporative tematice;
  • Corporativ de anul nou.

Scenariul evenimentului este creat şi realizat de scenarişti şi regizori experimentaţi. Sărbătoarea este condusă de un prezentator profesionist. Programa de sărbătoare poate cuprinde: barman show, fire show, grupuri de dans, spectacole vocale, numere de circ, trucuri magice, parodii, etc. Echipamentul tehnic, efecte de iluminare, karaoke şi multe altele care vă vor ajuta la implementarea în realitate a ideilor şi scenariului pentru o sărbătoare ideală!

Mulţumită colectivului prietenos al companiei Dvs şi lucrul actorilor profesionişti evenimentul corporativ va deveni şi se v-a transforma într-un moment de neuitatpentru mulţi ani înainte.

Scopul principal al companiei "Event Republic" în organizarea unui eveniment corporativ — este de a face evenimentul de neuitat şi de a Vă aduce o mulţime de emoţii pozitive.

Contactaţi-ne şi veţi primi o consultaţie gratuită şi posibilitatea de a economisi resurse în organizarea sărbătorii corporative.
Vizionari de la data publicarii: 18
"Event Republic" — organizarea și decorarea festivităților


Telefon: 022 92-29-98, 0 691 2-59-11; 0 685 0-18-09Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?