Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
4 aprilie 2016

Cum alegem vinul pentru nuntă? Recomandări de vinuri selecte de la vinăria "Château Vartely"

Nunta este unul din cele mai frumoase evenimente în viaţa unei familii. Şi dacă de decor, aranjamente florale şi tot ce ţine de estetic, se ocupă tradiţional mireasa, atunci alegerea vinului pentru nuntă îi revine, cu certitudine, mirelui.

Cum să alegeţi vinul care să placă fiecărui invitat? Vinăria Château Vartely vă vine în ajutor cu câteva recomandări de vin.

În primul rând, aveţi de ales între a cumpăra vin în vrac sau în sticle. În timp ce primul poate fi mai ieftin, vinul îmbuteliat este mai sigur, pentru că producătorul garantează calitatea acestuia. Oaspeţii vor aprecia la nuntă atât organizarea bună, meniul, cât şi calitatea băuturilor cu care sunt serviţi. Şi aspectul estetic contează. Vinul de fabrică se priveşte bine în orice anturaj.

Regula spune că cel mai bun vin e cel care îţi place. Dar cum să procedezi când îţi organizezi propria nuntă, la care ai zeci de invitaţi cu gusturi diferite? Secretul este că vinul se asortează cu mâncarea. Prin urmare, înainte de a cumpăra vinul, trebuie să stabiliţi cu restaurantul un meniu al nunţii.

Vin spumant alb, brut de la Château Vartely

Vinul spumant este perfect pentru primirea invitaţilor şi la servirea desertului, fie tortul miresei, fie prăjituri dulci. Culoarea limpede galben-pai, împreună cu buchetul bine echilibrat de arome delicate de citrice și nuanțe florale, remarcă gustul sec, dar care vă va surprinde cu un final plăcut dulciu.


Malbec & Syrah rose Château Vartely

Vinul rose poate fi asociat cu feminitatea, mai ales pentru aroma sa fină cu nuanțe de căpșună şi zmeură coaptă, are un gust foarte proaspăt. Vinurile rose sunt tinere, lejere şi pline de savoare, fiind preferate în anotimpurile calde, dar şi flexibile, satisfăcând atât gusturile iubitorilor de vinuri albe, cât şi ale împătimiţilor de vinuri roşii.


Feteasca Regală , de la Château Vartely

Vinul alb se consumă bine la orice nuntă, pentru că se combină cu cele mai multe tipuri de bucate. Feteasca Regală este un vin alb uşor, proaspăt, perfect pentru o seară de vară, fiind şi unul din cele mai cunoscute şi apreciate vinuri ale Château Vartely. Dacă aveţi pe masă bucate din carne de pasăre, din peşte sau brânzeturi, atunci optaţi cu încredere pentru Feteasca Regală a vinăriei din Orhei.

Pentru cei care preferă vinuri din soiurile europene clasice de struguri, un Chardonnay de pe podgoriile Château Vartely din Bugeac, cu arome de măr verde sau un Sauvignon Blanc Château Vartely elegant şi echilibrat, cu note limpezi de grapefruit vor face combinaţia perfectă cu gustările din peşte, brânzeturi fine şi chiar sushi.


Château Vartely Pinot Noir

Dacă în meniu există bucate din carne de vită sau de porc, dar acestea vor exista cu siguranță, atunci optaţi pentru un vin roşu. Puteţi alege între un Cabernet Sauvignon, un Merlot sau un Pinot Noir de la Château Vartely. Pinot Noir Château Vartely este un vin de calitate roşu sec de culoarea rubinului. Vinul se distinge printr-un gust armonios, echilibrat, cu un agreabil postgust de mirodenii şi vanilie. Păstrat cu grijă în butoaiele de stejar din beciurile vinăriei Château Vartely, aşa cum se cuvine vinurilor cu adevărat preţioase.

Château Vartely vă doreşte casă de piatră!Vizionari intr-o saptamina: 11
Vizionari de la data publicarii: 127
Nuntă la "Chateau Vartely"

str. Elebirării, 170B
Telefon: 022 82-98-90, 022 82-98-88Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?