Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
4 aprilie 2016

Cum alegem vinul pentru nuntă? Recomandări de vinuri selecte de la vinăria "Château Vartely"

Nunta este unul din cele mai frumoase evenimente în viaţa unei familii. Şi dacă de decor, aranjamente florale şi tot ce ţine de estetic, se ocupă tradiţional mireasa, atunci alegerea vinului pentru nuntă îi revine, cu certitudine, mirelui.

Cum să alegeţi vinul care să placă fiecărui invitat? Vinăria Château Vartely vă vine în ajutor cu câteva recomandări de vin.

În primul rând, aveţi de ales între a cumpăra vin în vrac sau în sticle. În timp ce primul poate fi mai ieftin, vinul îmbuteliat este mai sigur, pentru că producătorul garantează calitatea acestuia. Oaspeţii vor aprecia la nuntă atât organizarea bună, meniul, cât şi calitatea băuturilor cu care sunt serviţi. Şi aspectul estetic contează. Vinul de fabrică se priveşte bine în orice anturaj.

Regula spune că cel mai bun vin e cel care îţi place. Dar cum să procedezi când îţi organizezi propria nuntă, la care ai zeci de invitaţi cu gusturi diferite? Secretul este că vinul se asortează cu mâncarea. Prin urmare, înainte de a cumpăra vinul, trebuie să stabiliţi cu restaurantul un meniu al nunţii.

Vin spumant alb, brut de la Château Vartely

Vinul spumant este perfect pentru primirea invitaţilor şi la servirea desertului, fie tortul miresei, fie prăjituri dulci. Culoarea limpede galben-pai, împreună cu buchetul bine echilibrat de arome delicate de citrice și nuanțe florale, remarcă gustul sec, dar care vă va surprinde cu un final plăcut dulciu.


Malbec & Syrah rose Château Vartely

Vinul rose poate fi asociat cu feminitatea, mai ales pentru aroma sa fină cu nuanțe de căpșună şi zmeură coaptă, are un gust foarte proaspăt. Vinurile rose sunt tinere, lejere şi pline de savoare, fiind preferate în anotimpurile calde, dar şi flexibile, satisfăcând atât gusturile iubitorilor de vinuri albe, cât şi ale împătimiţilor de vinuri roşii.


Feteasca Regală , de la Château Vartely

Vinul alb se consumă bine la orice nuntă, pentru că se combină cu cele mai multe tipuri de bucate. Feteasca Regală este un vin alb uşor, proaspăt, perfect pentru o seară de vară, fiind şi unul din cele mai cunoscute şi apreciate vinuri ale Château Vartely. Dacă aveţi pe masă bucate din carne de pasăre, din peşte sau brânzeturi, atunci optaţi cu încredere pentru Feteasca Regală a vinăriei din Orhei.

Pentru cei care preferă vinuri din soiurile europene clasice de struguri, un Chardonnay de pe podgoriile Château Vartely din Bugeac, cu arome de măr verde sau un Sauvignon Blanc Château Vartely elegant şi echilibrat, cu note limpezi de grapefruit vor face combinaţia perfectă cu gustările din peşte, brânzeturi fine şi chiar sushi.


Château Vartely Pinot Noir

Dacă în meniu există bucate din carne de vită sau de porc, dar acestea vor exista cu siguranță, atunci optaţi pentru un vin roşu. Puteţi alege între un Cabernet Sauvignon, un Merlot sau un Pinot Noir de la Château Vartely. Pinot Noir Château Vartely este un vin de calitate roşu sec de culoarea rubinului. Vinul se distinge printr-un gust armonios, echilibrat, cu un agreabil postgust de mirodenii şi vanilie. Păstrat cu grijă în butoaiele de stejar din beciurile vinăriei Château Vartely, aşa cum se cuvine vinurilor cu adevărat preţioase.

Château Vartely vă doreşte casă de piatră!
Vizionari de la data publicarii: 337
Nuntă la "Chateau Vartely"

str. Elebirării, 170B
Telefon: 022 82-98-90, 022 82-98-88Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.