Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
22 august 2016

Cea mai bună modalitatea de a vă pregăti pentru nuntă — vizitați "Paradisul nunților" de la Jumbo

Pregătirea pentru nuntă presupune o abordare minuțioasă, întrucât aceasta include o mulțime de detalii mici. Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui om, așa că totul trebuie să decurgă perfect. Anume de aceea, cea mai bună alegere este "Paradisul Nunților", aflat la etajul 5 al centrului comercial "Jumbo".

Noi vă punem la dispoziție un asortiment larg de articole de nuntă și servicii, fără de care acea seară mult așteptată nu va fi perfectă.

La noi veți găsi: rochii de mireasă superbe, de la clasicul regal până la șicul european, accesorii romantice și emoționante de nuntă, decoruri neobișnuite pentru sala de nuntă, arc, panouri cu scheme de amplasare a invitaților, cadouri personalizate, instalații de luminițe sub formă de ploaie, lumânări originale, servicii foto și video, proiectarea videourilor pe ecran, stand pentru fotografiere, un asortiment larg de compoziții florale, invitații, bomboniere, carduri de așezare și alte accesorii, care vor sublinia originalitatea nunții Dvs., făcând-o să fie una cu adevărat specială. Tot noi alegem și transportul pentru plimbarea din cadrul evenimentului și vă ajutăm să adăugați magie în primul dans al mirilor.

Vino cu nașa, mama, sora etc., căci și pentru ele avem rochii de seară, dar și rochii pentru fetițe.

Cu noi veți avea parte de o nuntă unică, de la care nu va lipsi nimic.

Efectuarea unei vizite la "Paradisul Nunților" de la etajul 5 al centrului comercial "Jumbo" reprezintă alegerea corectă și garanția unei nunți de excepție!


Vizionari de la data publicarii: 93

Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.