Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
22 august 2016

Cea mai bună modalitatea de a vă pregăti pentru nuntă — vizitați "Paradisul nunților" de la Jumbo

Pregătirea pentru nuntă presupune o abordare minuțioasă, întrucât aceasta include o mulțime de detalii mici. Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui om, așa că totul trebuie să decurgă perfect. Anume de aceea, cea mai bună alegere este "Paradisul Nunților", aflat la etajul 5 al centrului comercial "Jumbo".

Noi vă punem la dispoziție un asortiment larg de articole de nuntă și servicii, fără de care acea seară mult așteptată nu va fi perfectă.

La noi veți găsi: rochii de mireasă superbe, de la clasicul regal până la șicul european, accesorii romantice și emoționante de nuntă, decoruri neobișnuite pentru sala de nuntă, arc, panouri cu scheme de amplasare a invitaților, cadouri personalizate, instalații de luminițe sub formă de ploaie, lumânări originale, servicii foto și video, proiectarea videourilor pe ecran, stand pentru fotografiere, un asortiment larg de compoziții florale, invitații, bomboniere, carduri de așezare și alte accesorii, care vor sublinia originalitatea nunții Dvs., făcând-o să fie una cu adevărat specială. Tot noi alegem și transportul pentru plimbarea din cadrul evenimentului și vă ajutăm să adăugați magie în primul dans al mirilor.

Vino cu nașa, mama, sora etc., căci și pentru ele avem rochii de seară, dar și rochii pentru fetițe.

Cu noi veți avea parte de o nuntă unică, de la care nu va lipsi nimic.

Efectuarea unei vizite la "Paradisul Nunților" de la etajul 5 al centrului comercial "Jumbo" reprezintă alegerea corectă și garanția unei nunți de excepție!






Vizionari de la data publicarii: 91





Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?