Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
8 august 2017

«Свадебный переполох» — выпуск 7

Всем привет, с вами я Кристина Подорникова и программа свадебный переполох!

Представьте, что вы стоите у алтаря, в свадебном наряде и уже готовы сказать "да"...

А рядом гости, родственники и близкие друзья и тут вы понимаете что что-то забыли при подготовке...вот чтоб такого не случилось обязательно смотрите нашу передачу, мы пройдёмся с вами по всем пунктам и обсудим каждую деталь, затем чтоб в важный для вас день чувствовать только легкость и приятное волнение.

В Сегодняшний выпуске вас ждёт:

  1. Разговор со свадебным режиссёром, которому вы с лёгкостью можете доверить ваш свадебный день.
  2. Обсуждение такой приятной и долговечной услуги как фото книга. Поговорим о Ее актуальности в цифровую эпоху.
  3. Так же мы встретимся с зажигательными Артистами песенного жанра Максимом завидия и Самиром Логин. Они расскажут как украсить свадебный вечер оригинальным музыкальным сопровождением.
  4. Ну и совет от Меня Кристины Подорниковой как подготовить искреннюю клятву молодоженов в момент торжественной регистрации.
  5. В конце, хочу пожелать вам, быть терпимыми — к друзьям, родным и людям которые вам встречаются на пути. А особенно быть чуткими к своей второй половине. Ведь в какой-то момент он становится самым близким для вас человеком.

Любите друг друга и цените, и ни за что не позволяйте пустякам вас развести по разным сторонам.

А я не прощаюсь с вами, увидимся через неделю.

Каждую субботу в 21:00.
Повторы в воскресенье в 11:20.
Понедельник 22:30.


Vizionari de la data publicarii: 34

Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.