Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
13 septembrie 2017

Christina Podornikova — Organizator de nunta pentru tine!

Координатор или организатор? Сначала разберемся, что же это за люди и в чем отличие их работы.

Итак, сегодня разговор об основных задачах координатора:

  1. Незадолго до свадьбы обзвон подрядчиков и гостей, составление тайминга и логистики свадьбы.
  2. Контроль за работой свадебных исполнителей в день свадьбы: все звонки, переговоры в день свадьбы, соблюдение тайминга.
  3. Контроль за всеми процессами в свадебный день монтаж и демонтаж декора, светового и музыкального оборудования, встреча и рассадка гостей, вынос блюд и торта, выход музыкантов и артистов развлекательных шоу, завершение вечера и освобождение банкетного зала.
  4. Решение незапланированных ситуаций, которые могут возникнуть по ходу свадьбы, позаботиться о таких важных деталях, как цветы и подарки гостей.

Если вы не хотите в свадебный день решать эти и другие вопросы, тогда вам непременно нужен координатор.

Но учтите, что координатор — это отдельно нанятый человек, который отвечает только за свою работу. Он не отвечает за команду, соответственно за результат общей работы!

Моя цель — создать идеальную свадьбу для пары, поэтому так важно всегда продумывать каждую деталь и определять, какую картинку в итоге увидят молодожены и гости.

В процессе подготовки я предугадываю и исключаю все возможные ситуации, которые смогут испортить впечатления о празднике.

Как профессионал, я заранее:

  • продумываю и согласовываю с парой «план Б» на случай непогоды,
  • провожу проверку всей задействованной аппаратуры,
  • строго контролирую график выступления артистов и вкладываю все силы, чтобы все прошло гладко.

Признаться честно, самое приятное в моей работе — наблюдать счастливые лица молодоженов и гостей.

Ваш свадебный организатор, Кристина Подорникова.
Vizionari de la data publicarii: 37

Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.