Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
9 noiembrie 2012

Cele mai originale modalităţi de a face o propunere în căsătorie de la agenţia "Ilona"!

Ежегодно миллионы людей во всем мире связывают себя узами брака, а что же предшествует этому торжественному событию? Конечно же – предложение руки и сердца. И бывает не так легко решиться на такой ответственный и волнительный шаг, тем более, что не всегда можно быть уверенным в положительном ответе своей избранницы.

Праздничное агентство «ILONA» c пониманием подойдет к решению столь деликатной проблемы и поможет Вам сделать этот день одним из самых светлых и счастливых.

Мы создадим неповторимую атмосферу торжественности и таинственности всего происходящего, окутанную флером романтики и уединенности. Место, время, музыкальное сопровождение, праздничный ужин, любимые цветы и ароматические свечи, любая мелочь может разрушить все Ваши планы. Не стоит относиться легкомысленно к этому, возможно, самому главному событию в Вашей жизни. Доверьте свои заботы нам, и ничто не будет Вас отвлекать и беспокоить, и Вы сделаете предложение, единственным ответом на которое сможет быть только: «Да!».

Мы предлагаем различные варианты организации романтического вечера и предложения руки и сердца:

  • для самых классических. Ужин на двоих в уютном ресторанчике, со свечами, музыкальным сопровождением и цветами;
  • для самых романтичных. В загородном доме, с бокалом вина, отражающем игру пламени в камине;
  • для самых экстремальных. На воздушном шаре;
  • для самых активных. На природе, под звуки леса и пение птиц, с палаткой и костром;
  • для самых решительных. Влезть в окно любимой под аккомпанемент скрипки или романтичной серенады;
  • для самых уверенных. На глазах у большого количества людей;
  • для самых оригинальных. Мы придумаем и осуществим идею вместе с Вами.Vizionari de la data publicarii: 199

Wedding Special Effects
Merită să fie văzut

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!