Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
10 decembrie 2012

Corporativul de Crăciun, serbări la grădiniţe sau serate de la Agenţia "ILONA"!!

Новый год - это чудесный праздник, связанный с надеждами на лучшее в грядущем году и с ожиданием исполнения всех желаний.

Праздничное агентство "ILONA" предлагает Вам встретить Новый 2013 год сказочно и необыкновенно! Мы предлагаем профессиональную организацию следующих новогодних вечеринок:

 1. Новогодний корпоратив;
 2. Новый год в детском саду;
 3. Частная новогодняя вечеринка;
 4. Тематический Новый год.

Мы можем вам предложить:

 • оригинальные подарки и поздравления, а также эксклюзивные корпоративные подарки;
 • новогодние открытки, конверты и пригласительные;
 • букеты из конфет и фруктов;
 • шоколадные фонтаны;
 • выездной бар;
 • леди фуршет;
 • стильное оформление шарами, тканями, свечами;
 • альбомы пожеланий;
 • новогодние бонбоньерки;
 • новогодние газеты и деревья пожеланий;
 • эксклюзивные торты;
 • сказочные спецэффекты (свет, лазерное шоу, дым, снег, мыльные пузыри и т.д.);
 • эксклюзивная шоу-программа (Дед мороз, снегурочка, аниматоры, клоуны, огненное шоу и т.д.)
 • новогодний аквагрим и бодиарт;
 • профессиональный макияж и прическа;
 • детские карнавальные костюмы.

И впервые живые статуи и песочная анимация!

Даже если ваш бюджет на организацию праздника Нового Года не велик – это не повод отказываться от корпоратива, утренника или частной новогодней вечеринки, ведь в праздничном агентстве «ILONA» есть отличные варианты праздничной новогодней программы, рассчитанные на любую стоимость.
Vizionari de la data publicarii: 51

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?