Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
10 decembrie 2012

Corporativul de Crăciun, serbări la grădiniţe sau serate de la Agenţia "ILONA"!!

Новый год - это чудесный праздник, связанный с надеждами на лучшее в грядущем году и с ожиданием исполнения всех желаний.

Праздничное агентство "ILONA" предлагает Вам встретить Новый 2013 год сказочно и необыкновенно! Мы предлагаем профессиональную организацию следующих новогодних вечеринок:

 1. Новогодний корпоратив;
 2. Новый год в детском саду;
 3. Частная новогодняя вечеринка;
 4. Тематический Новый год.

Мы можем вам предложить:

 • оригинальные подарки и поздравления, а также эксклюзивные корпоративные подарки;
 • новогодние открытки, конверты и пригласительные;
 • букеты из конфет и фруктов;
 • шоколадные фонтаны;
 • выездной бар;
 • леди фуршет;
 • стильное оформление шарами, тканями, свечами;
 • альбомы пожеланий;
 • новогодние бонбоньерки;
 • новогодние газеты и деревья пожеланий;
 • эксклюзивные торты;
 • сказочные спецэффекты (свет, лазерное шоу, дым, снег, мыльные пузыри и т.д.);
 • эксклюзивная шоу-программа (Дед мороз, снегурочка, аниматоры, клоуны, огненное шоу и т.д.)
 • новогодний аквагрим и бодиарт;
 • профессиональный макияж и прическа;
 • детские карнавальные костюмы.

И впервые живые статуи и песочная анимация!

Даже если ваш бюджет на организацию праздника Нового Года не велик – это не повод отказываться от корпоратива, утренника или частной новогодней вечеринки, ведь в праздничном агентстве «ILONA» есть отличные варианты праздничной новогодней программы, рассчитанные на любую стоимость.
Vizionari de la data publicarii: 56

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.