Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
9 decembrie 2022

GIOWine Hotel & Restaurant- locația visurilor tale

Ați obosit de gălăgie, ambuteiaje și multă agitație? Doriți să vă petreceți timpul liber într-o zonă relaxantă alături de cei dragi? Atunci GIOWine Hotel & Restaurant este locația potrivită pentru intreaga voastra familie...

Acest Complex hotelier de lux este situat în orășelul Cricova, la doar 20 minute de mers cu mașina din centrul Chișinăului, iar in preajma lui se regasesc 3 mari vinarii din R .Moldova !

GIOWine Hotel & Restaurant oferă tuturor doritorilor posibilitatea de relaxare cu intreaga familie , sau o evadare de cuplu ,pentru o seara romantica cu o cupa de sampanie , gustari selecte in reflectia luminarilor ...va pune la dispozitie numere VIP , family room si numere stadart dotate cu paturi comode , TV , foen , mini-bar . Pentru fumatori ,odaile dispun de balcoane , de la care puteti admira apusul si frumoasele vii ale Moldovei...

Evenimentele ,organizate in Complex sunt cizelate si organizate la cle ai inalt nivel ,reesind din dolenatele si cerintele clientilor.

Pentru a putea adapata fiecare dorinta a clientului , Complexul dispune de 2 Sali spatioase si o crama individuala cu un disign si o amenajare specifica .

Sala de la etajul doi este unică în felul ei. Menționăm acest lucru, deoarece podul este panoramic, oferindu-vă astfel posibilitatea de a admira înaltele culmi ale cerului. Capacitatea sălii este de 150 de persoane.

Sala mica , cu capacitatea de max 130 persoane este perfecta pentru evenimente gen .cumetrii , botezuri,cununii sau c uconade ...

Crama Complexului ,atrage clientii prin disignul ei specific ,si amenajarea in stilul vitivinicol ...in crama oaspetii pot dispune de degustari de vinuri selecte ale Moldovei,savura bucatele delicioase ,pregatite cu drag de bucatarul sef , iar la solicitarea preventiva ,se organizeaza master clas-uri de catre somelier cu nume pe piata vinurilor din R.Moldova

Complexul dispune de acces la sauna ,bazin intern ,bazin extern ,terasa .Capacitatea hoteliera este de 14 odai , dintre care 2 sunt VIP , 2 family room si 10 camere standart!

Copiii se numara printre clientii fideli ,ai Complexului ,avind la dispozitie mult spatiu, teren de joaca , bazin extern in periaoada calda a anului si petreceri tematice ,organizate cu atentie special pentur ei !

Va asteptam cu drag , in orice perioada a anului , fiti siguri ve-ti face o alegere perfecta !

Ne puteti gasi pe Adresa:
Or. Cricova
Str. Crinilor 7
Hotel & Restaurant Giowine
Telefon mobil: 062122200 - sales manager
069670018- marketing manager
Sau pe pagina de facebook sau instagram: Giowine Hotel& RestaurantVizionari intr-o saptamina: 4
Vizionari de la data publicarii: 234
Complexul GIOWINE

or. Cricova str. Crinilor 7,
Telefon: 062122200Merită să fie văzut

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.