Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
11 aprilie 2014

Concurs de la salonul "Love Story": Ia-ţi rochia de mireasă a visurilor tale — gratis!

Anul trecut pe vremea asta umbam bezmetică în pregatirile pentru nuntă. Atâtea pe cap, restaurant, meniu, fotograf, muzică şi evident Rochia de Mireasă. Şi pentru că asta se întâmplă de obicei odată în viaţă totul trebuie să fie la superlativ. Cum nu ai da, tot mireasa e centrul atenţiei, ţin minte că în copilărie dacă era vreo nuntă prin sat, ieşeam cu toate babele din mahala să "prăjim mireasa". Tu, dragă viitoare mireasă vei fi ţinta tuturor privirilor şi complimentelor, aşa că trebuie deja să începi căutările pentru rochia în care te visezi. De azi vin cu un concurs, care să uşureze munca căutării rochiei perfecte, ba mai mult — ţi-o oferim GRATIS.

Împreună cu salonul de mariaj "Love Story", lansăm un concurs — Ia-ţi gratuit rochia visurilor tale.

Tot ce trebuie să faceţi:

  1. Să călcaţi pe tărîmul rochiilor de mireasă în salonul Love Story de pe adresa str. Bucureşti, 90, of. 2.
  2. Să probaţi şi să vă alegeţi rochia în care vă simţiţi cea mai frumoasă mireasă.
  3. Îi puneţi aparatul foto, sau telefonul în mîini viitorului mire să vă facă o fotografie îmbrăcată în cea mai frumoasă ţinută posibilă.
  4. Încărcaţi poza pe pagina de facebook.
  5. Adunaţi câte mai multe like-uri şi comentarii la poza voastră.
  6. După 4 săptămâni de concurs, vom alege finalistele în urma votingului online şi a unei jurizări. Membrii juriului vor fi Angela Gorincioi, proprietara salonului de mariaj Love Story, Victoria Schimbător — hair stilist şi Nely Covash — make up artist.
  7. Viitoarei mirease care se va plasa pe locul 1, i se va închiria gratuit rochia pe care şi-a ales-o. Domnişoara de pe locul 2 va beneficia de o reducere de 50 % la închirierea rochiei de mireasă, iar ocupanta locului 3 — reducere 30%.

Chiar dacă peste o lună fac un an de când sunt femeie măritată nu m-am dat în lături să mă mai simt mireasă şi să probez rochiile din salon. În astfel de ipostaze vrem să vă vedem şi pe voi, viitoarelor miresuici. Vă doresc baftă!
Vizionari de la data publicarii: 67

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.