Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
11 aprilie 2014

Concurs de la salonul "Love Story": Ia-ţi rochia de mireasă a visurilor tale — gratis!

Anul trecut pe vremea asta umbam bezmetică în pregatirile pentru nuntă. Atâtea pe cap, restaurant, meniu, fotograf, muzică şi evident Rochia de Mireasă. Şi pentru că asta se întâmplă de obicei odată în viaţă totul trebuie să fie la superlativ. Cum nu ai da, tot mireasa e centrul atenţiei, ţin minte că în copilărie dacă era vreo nuntă prin sat, ieşeam cu toate babele din mahala să "prăjim mireasa". Tu, dragă viitoare mireasă vei fi ţinta tuturor privirilor şi complimentelor, aşa că trebuie deja să începi căutările pentru rochia în care te visezi. De azi vin cu un concurs, care să uşureze munca căutării rochiei perfecte, ba mai mult — ţi-o oferim GRATIS.

Împreună cu salonul de mariaj "Love Story", lansăm un concurs — Ia-ţi gratuit rochia visurilor tale.

Tot ce trebuie să faceţi:

  1. Să călcaţi pe tărîmul rochiilor de mireasă în salonul Love Story de pe adresa str. Bucureşti, 90, of. 2.
  2. Să probaţi şi să vă alegeţi rochia în care vă simţiţi cea mai frumoasă mireasă.
  3. Îi puneţi aparatul foto, sau telefonul în mîini viitorului mire să vă facă o fotografie îmbrăcată în cea mai frumoasă ţinută posibilă.
  4. Încărcaţi poza pe pagina de facebook.
  5. Adunaţi câte mai multe like-uri şi comentarii la poza voastră.
  6. După 4 săptămâni de concurs, vom alege finalistele în urma votingului online şi a unei jurizări. Membrii juriului vor fi Angela Gorincioi, proprietara salonului de mariaj Love Story, Victoria Schimbător — hair stilist şi Nely Covash — make up artist.
  7. Viitoarei mirease care se va plasa pe locul 1, i se va închiria gratuit rochia pe care şi-a ales-o. Domnişoara de pe locul 2 va beneficia de o reducere de 50 % la închirierea rochiei de mireasă, iar ocupanta locului 3 — reducere 30%.

Chiar dacă peste o lună fac un an de când sunt femeie măritată nu m-am dat în lături să mă mai simt mireasă şi să probez rochiile din salon. În astfel de ipostaze vrem să vă vedem şi pe voi, viitoarelor miresuici. Vă doresc baftă!
Vizionari de la data publicarii: 51

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?