Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
17 aprilie 2013

Nuntă ca în poveste la "Casa Sărbătorii!"

Complex clasa premium — Casa Sarbatorii este o casa de ceremonii multifunctionala, care este destinata petrecerii diferitor masuri cu caracter ofcial sau particular. Acest minunat complex este situate într-o zona linistita si plina de verdeata si totusi aproape de centrul orasului Chisinau. Interiorul luxos al salilor conferasolemnitate evenimentelor organizate aici. Combinatia de culori si lumini precum si stilul aparte creaza o ambianta profunda si selecta incomparabila.Aceasta splendida sala se bucura de întîietate prin splendoarea si amploarea sa, ce detine un spatiu multifunctional care o sa va alinte imaginatia.

Casa Sarbatorii este conceputa ca tind un centru ce acopera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment. Arhitectura deosebita, un proiect de design de excepţie si finisajele la cele mai înalte standarde de calitate împreuna cu echipa de profesionisti vor transforma evenimentul Dvs într-o placere.Acest complex de sali este expresia stilului, confortului, gustului si rafinamentului.Capacitaea Salii Mari este de 1000 persoane pentru congrese si 500 persoane înformat banquet. De asemenea pentru evenimente ce necesita o capacitate mai mica de invitati, complexul Casa Sarbatorii vine în întîmpinarea necesitaţilor Dvs punînduva la dispozitie Sala Mica. Maximul de persoane pentru aceasta sala este de 200 persoane pentru congrese si 100 persoane în format banquet.

Interierul stilat, calitatea înalta de deservire, o varietate de preparate din bucataria internationala toate aceste momente nu pot restrictiona vizitatorii la dorintele si fanteziile lor. Aceasta va va face sa doriti si sa va întoarceti şi din nou si din nou. Fie ca doresti sa organizezi o conferinţa de presa,o lansare sau prezentare de produs sau brand,Casa Sarbatorii cu 1000 m2 de spaţiu functional este echipat cu tehnica ultramoderna: sistem de telecomunica_ie, sistema audio, proiectoare LCD, sistem de sunet, ecrane de proiectie, echipament de iluminare, traducere simultana si un pachet de meniu adaptat exigenţelor Dvs.

Casa Sarbatorii este Locația perfectă pentru cele mai selecte evenimente!
Vizionari de la data publicarii: 160

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.