Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
17 aprilie 2013

Nuntă ca în poveste la "Casa Sărbătorii!"

Complex clasa premium — Casa Sarbatorii este o casa de ceremonii multifunctionala, care este destinata petrecerii diferitor masuri cu caracter ofcial sau particular. Acest minunat complex este situate într-o zona linistita si plina de verdeata si totusi aproape de centrul orasului Chisinau. Interiorul luxos al salilor conferasolemnitate evenimentelor organizate aici. Combinatia de culori si lumini precum si stilul aparte creaza o ambianta profunda si selecta incomparabila.Aceasta splendida sala se bucura de întîietate prin splendoarea si amploarea sa, ce detine un spatiu multifunctional care o sa va alinte imaginatia.

Casa Sarbatorii este conceputa ca tind un centru ce acopera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment. Arhitectura deosebita, un proiect de design de excepţie si finisajele la cele mai înalte standarde de calitate împreuna cu echipa de profesionisti vor transforma evenimentul Dvs într-o placere.Acest complex de sali este expresia stilului, confortului, gustului si rafinamentului.Capacitaea Salii Mari este de 1000 persoane pentru congrese si 500 persoane înformat banquet. De asemenea pentru evenimente ce necesita o capacitate mai mica de invitati, complexul Casa Sarbatorii vine în întîmpinarea necesitaţilor Dvs punînduva la dispozitie Sala Mica. Maximul de persoane pentru aceasta sala este de 200 persoane pentru congrese si 100 persoane în format banquet.

Interierul stilat, calitatea înalta de deservire, o varietate de preparate din bucataria internationala toate aceste momente nu pot restrictiona vizitatorii la dorintele si fanteziile lor. Aceasta va va face sa doriti si sa va întoarceti şi din nou si din nou. Fie ca doresti sa organizezi o conferinţa de presa,o lansare sau prezentare de produs sau brand,Casa Sarbatorii cu 1000 m2 de spaţiu functional este echipat cu tehnica ultramoderna: sistem de telecomunica_ie, sistema audio, proiectoare LCD, sistem de sunet, ecrane de proiectie, echipament de iluminare, traducere simultana si un pachet de meniu adaptat exigenţelor Dvs.

Casa Sarbatorii este Locația perfectă pentru cele mai selecte evenimente!
Vizionari de la data publicarii: 123

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?