Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
9 mai 2016

Show-balet "Exclusiv" — Cei mai buni dansatori din Moldova la cea mai fastuoasă nuntă

Cel mai diversificat program distractiv din Moldova

Programul dansatorilor:

 • Dansuri populare;
 • Dansuri tiganesti-show program;
 • Dansuri sportive (vals, tango, latino mix, pasodoble, salsa, jive, rock&roll, quickstep etc.);
 • Dansuri orienale-show program;
 • Carnaval (Brazil) etc (avem tot ce doriti!);
 • Intimpinarea mirilor si nasilor cu piine si sare;
 • Dansul prosoapelor la nasi;
 • Organizarea podului de flori;
 • Spalarea miinilor la nasi;
 • Colacul miresei;
 • Jucatul colacilor si darurilor la nasi si socri;
 • Chef alaturi de toti invitatii.

Dansatorii profesionali ai diferitor stiluri vor reda diversitate, culoare si originalitate ceremoniei dvs.

Tinerete si talant, costume aprinse, dansuri interesante- toate aceste vor deveni miracolul sărbătorii. Compania Exclusive este pregătită să vă propună în atentia dvs diverse colective de dans, ce lucrează în cele mai diverse stiluri: Dansuri Moldovenesti, tigănesti, Orientale, de gală, Latino, exotice, moderne si contemporane etc.

Noi întîlnim oaspetii în fracuri si rochii de gală, de asemenea si în costume populare- aceasta este la alegerea dvs! Toată seara suntem alături de voi. Cea mai diversă programă din toată Moldova!

Dacă comanda si dansatorii nostri, foto-video filmare, dansul mirilor, atunci vei fi avea reducere!
Vizionari de la data publicarii: 21
Foto-video servicii "Foto-Moldova.md" și show-ballet "Exclusiv"


Telefon: 0 692 5-64-77, 0 600 3-40-49; 0 799 2-15-72Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?