Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
27 februarie 2013

Luxul si atmosfera impecabilă a restaurantului "Eventus" la "Balul de Absolvire"!

Balul de absolvire nu este o petrecere oarecare, e petrecerea ta, la care tu, împreună cu colegii tăi şi profesorii care v-au îndrumat, sărbătoriţi sfîrşitul unei etape de viaţă, celebraţi finalizarea studiilor şi totodată despărţirea de colegii care ţi-au fost alături şi cu care ai trăit clipe de neuitat.

Prin faptul ca acest eveniment este o noapte unică, trebuie şi să fie sărbătorită la cel mai înalt nivel.

Îţi propunem Sala de festivități "Eventus", care constituie un complex grandios - 2 săli, barul și terasa. Poate găzdui pînă la 200 de persoane și corespunde ideal pentru organizarea balului de absolvire, datorită interiorului său rafinat şi accentul pe fiecare detaliu!

În dependență de dorințele oaspeților, bucătarii și cofetarii vă vor susține în elaborarea unui meniu original, în componența căruia vor intra aperitive, salate, gustări și deserturi. Fiecare dintre ele conține un farmec aparte care nu poate lăsa indiferent nici pe cel mai exigent degustător.

În calitate de bonus noi avem pentru tine două surprize – fourchettul și torta, care garantează un sfîrșit plăcut de seară.

Cofetarii Tortik.md vor pregăti produsul potrivit, imaginația și posibilitățile căruia sunt infinite!

Lasă în grija noastră problemele organizatorice şi bucură-te alături de colegii tăi de o super-petrecere în Sala de festivităţi "Eventus" !
Vizionari de la data publicarii: 58
Sala de festivități "Eventus"

str. Milescu-Spătaru, 2/3
Telefon: 022 80-00-10, 0 78 400-200; 0 780 5-21-00Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?