Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
6 aprilie 2009

Petreceri pentru copii


S-a întîmplat o minune – în viaţa d-stră a apărut un copilaş: cel mai scump, îndrăgit şi adorat. Zilele de naştere pe care i le veţi oferi din frageda copilărie, vor rămîne pentru totdeauna în memoria sa ca nişte zile colorate, vesele şi deosebite. Anume în perioada copilăriei părinţii pot infiltra în subconştientul copilului atmosfera fericirii, sărbătorii, poveştii şi a dragostei pe care i-o purtaţi.

Nu credem că există copil care să nu îşi dorească o petrecere de ziua lui unde să se joace cu prietenii şi să primească cadouri.

Pentru ca petrecerea să prindă viaţă şi invitaţii să nu se plictisească trebuie aleasă o temă. Decorarea sălii este obligatorie. Baloanele, farfuriile, paharele, serveţelele colorate, confetti nu trebuie să lipsească oricare ar fi tema aleasă.

Următoarele servicii sunt indispensabile pentru organizarea unei petreceri pentru copii:

  • elaborarea scenariului şi tematicii sărbătorii
  • selectarea sau recomandarea cadourilor-suvenire pentru micii invitaţi
  • costume de carnaval – pentru crearea unei atmosfere de poveste
  • un clown sau un magician, Moş Crăciun (în orice anotimp), animale dresate sunt un motiv în plus de bucurie pentru copii
  • o tortă exclusivă cu o tematică adresată în special copiilor
  • un meniu special pentru copii
  • foto şi video-operator pentru „înregistrarea” acestei poveşti
  • decorarea sălii … şi ca efect – multă veselieVizionari de la data publicarii: 54

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?