Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
26 mai 2017

18 iunie "Château Vartely" vă invită la — Strawberry day!

Pe 18 iunie începând cu ora 11:00, în premieră, Château Vartely vă invită la — STAWBERRY DAY!

Unde toți oaspeții vor dispune de un pachet all inclusive.

Biletul procurat, include:

  • o palpitantă excursie la vinărie;
  • carne și legume la grătar;
  • bunătăți de desert cu căpșuni;
  • înghețată;
  • cocktailuri răcoroase pe bază de căpșuni și vin;
  • muzică bună;
  • vinuri albe și roze Château Vartely.

PRET BILET: 310 lei .

Simte spiritul locului și vino să îți odihnești trupul și spiritul, potolind stomacul și delectând simțurile cu un vin nobil sau cocktail răcoritor și multe căpșuni.

Iar pentru cei mici se organizează distracții ghidate și monitorizate de animatori.

Cu drag pentru oaspeții noștri, va fi creată o foto zonă unde toți vor avea ocazia să eternizeze Strawberry day la Château Vartely.

Bilete pot fi procurate la oficiul central din Chișinău, str. Mihai Viteazul, 11, et. 4, of. 401.

INTRARE GRATUITĂ pentru copii până la 12 ani.

Transportul organizat GRATIS: Chișinău – Orhei – Chișinău.

Detalii:

Locul de pornire: bd. C. Negruzzi 7, Hotelul Chișinău.

Orele de pornire: 11.00, 12.00, 13.00, 14.00.

Vă rugăm să telefonați prealabil la nr. de tel. 022 82-98-91 pentru a rezerva locul în microbus.

Pentru mai multe informații vă rugăm să reveniți la nr. de tel.: 022 82-98-91.

Vă așteptăm cu drag!
Vizionari de la data publicarii: 109
Nuntă la "Chateau Vartely"

str. Elebirării, 170B
Telefon: 022 82-98-90, 022 82-98-88Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.