Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
26 mai 2017

18 iunie "Château Vartely" vă invită la — Strawberry day!

Pe 18 iunie începând cu ora 11:00, în premieră, Château Vartely vă invită la — STAWBERRY DAY!

Unde toți oaspeții vor dispune de un pachet all inclusive.

Biletul procurat, include:

  • o palpitantă excursie la vinărie;
  • carne și legume la grătar;
  • bunătăți de desert cu căpșuni;
  • înghețată;
  • cocktailuri răcoroase pe bază de căpșuni și vin;
  • muzică bună;
  • vinuri albe și roze Château Vartely.

PRET BILET: 310 lei .

Simte spiritul locului și vino să îți odihnești trupul și spiritul, potolind stomacul și delectând simțurile cu un vin nobil sau cocktail răcoritor și multe căpșuni.

Iar pentru cei mici se organizează distracții ghidate și monitorizate de animatori.

Cu drag pentru oaspeții noștri, va fi creată o foto zonă unde toți vor avea ocazia să eternizeze Strawberry day la Château Vartely.

Bilete pot fi procurate la oficiul central din Chișinău, str. Mihai Viteazul, 11, et. 4, of. 401.

INTRARE GRATUITĂ pentru copii până la 12 ani.

Transportul organizat GRATIS: Chișinău – Orhei – Chișinău.

Detalii:

Locul de pornire: bd. C. Negruzzi 7, Hotelul Chișinău.

Orele de pornire: 11.00, 12.00, 13.00, 14.00.

Vă rugăm să telefonați prealabil la nr. de tel. 022 82-98-91 pentru a rezerva locul în microbus.

Pentru mai multe informații vă rugăm să reveniți la nr. de tel.: 022 82-98-91.

Vă așteptăm cu drag!
Vizionari de la data publicarii: 51
Nuntă la "Chateau Vartely"

str. Elebirării, 170B
Telefon: 022 82-98-90, 022 82-98-88Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?