Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
14 noiembrie 2016

Sala de ceremonii "Butoiaş" — Petreceri Corporative de Revelion 2017

Te gândeşti la o petrecere corporativă în perioada sărbătorilor de iarnă?

Restaurantul "Butoiaș" anunță deschiderea sezonului corporativ de Revelion și vă propune o ambianța deosebită, meniurile delicioase şi distracții la maxim!

Vino acum la Restaurantul “ Butoiaș “ și comandă un banchet, bufet suedez sau fourchette, iar noi vă vom organiza o petrecere superbă, luând în considerații chiar și cele mai mici detalii.

Lasă toate detaliile în seama noastra și noi îți garantăm o sărbătoare veselă alături de colegi, de care să discutați tot anul!

Restaurantul “ Butoiaș “ îți oferă avantajele de sărbătoare:

 • Organizarea profesională a banchetelor;
 • Capacitatea sălilor de la 10 pâna la 250 pers;
 • Meniu exclusiv de sarbatoare pentru fourchette sau buffet-suedez de la 399 lei / pers;
 • Meniu exclusiv de sarbatoare pentru banchet de la 499 lei / pers;
 • Bucătărie tradițională moldovenească si europeană;
 • Deservirea impecabila la cel mai înalt nivel;
 • Aranjamentul festiv al meselor;
 • Organizarea programelor de divertisment la dorință;
 • Inchirierea salii GRATIS;
 • Parcarea ușor accesibila.

Bonusurile care le primiți:

 • de la 30 persoane — ceai, cafea;
 • de la 50 persoane — fourchette ( dulciuri, fructe, ceai, cafea);
 • de la 70 persoane — musică live sau deejay.

Petreceri vesele se organizeză aici, la Restaurantul "Butoiaș".

Pentru orice alte întrebări în privinţa organizării petrecerilor corporative de Revelion, apelați la nr.:

Restaurantul de zi: 0 789 9-99-73.
Săli de banchete: 0 689 3-07-27.
Vizionari de la data publicarii: 245
Sala de ceremonii "Butoiaş"

str. Calea Ieşilor, 71
Telefon: 022 99-99-73, 0 789 9-99-73; 0 689 3-07-27Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?