Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
12 aprilie 2017

Barbecue & Grill Event “Maiovka 2017” de la restaurantul "Butoiaș"

Barbecue & Grill Event “Maiovka 2017” este un eveniment la prima ediție, a cărui scop este deschiderea sezonului cald și a teraselor de vară a Complexului "Butoiaș".

Atmosfera va fi condimentată pe întreaga durată a evenimentului, cu arome ademenitoare prin mirosul bucatelor pregătite live la gratar, vin la butoi, vin spre degustare, întrucât muzica bună, iarba verde și deliciile gătite în aer liber se îmbină perfect.

Programul artistic va cuprinde cele mai cunoscute orchestre din Moldova, dansatori, vedete muziciale naționale și contemporane, invitatul special va fi Valentin Uzun.

Maeștrii culinari de la Restaurantul "Butoiaș" vor veni cu o gamă largă de produse gătite live la grătar, la ceaun, la tigaie și la proțap, pentru ca distracția să prindă o culoare deosebită.

La eveniment atmosfera va fi îmbogățită de produsul uimitor al meșterilor populari, care pregătesc adevăratele bijuterii artizanale pentru a le prezenta tuturor celor pasionați. Adevărata distracție copilărească se va simți anume în această zi deosebită alături de familie, savurând muzica și animatorii cu personaje cunoscute într-un program special și cadouri pentru copii.

Câteva motive pentru a participa la acest eveniment, pregătim o zonă de picnic cu:

  • Muzică live, instrumentiști, dansatori, invitați speciali;
  • Bunătăți tradiționale: mâncăruri la ceaun, cărniță la gratar, plăcinte la tigaie;
  • Vin la butoi, vinuri tinere, vinuri de colecție, ediții limitate spre degustare;
  • Tombolă și concursuri;
  • Master-classuri cu meșteri populari;
  • Târguri de artizanat;
  • Activități pentru copii bucuria căldurii și frumuseții primăverii se va trăi cu adevărat într-o atmosferă deosebită.

Prețul biletului: 350 lei, per copil 150 lei.

Biletele le puteți procura online prin intermediul: afisha.md, sau în incinta restaurantului, cheș sau prin card bancar.

Informații la telefonul: 0 789 9-99-73, 0 799 9-79-33, 0 605 4-11-17.

Vino cu cei dragi să-ți petreci timpul liber la Complexul Butoiaș!
Vizionari de la data publicarii: 84
Sala de ceremonii "Butoiaş"

str. Calea Ieşilor, 71
Telefon: 022 99-99-73, 0 789 9-99-73; 0 689 3-07-27Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.