Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
3 martie 2017

Vrei o petrecere 8 Martie 2017 pe cinste? Vino la Restaurantul "Butoiaș"

Vrei o petrecere 8 Martie 2017 pe cinste? Vino la Restaurantul "Butoiaș" pentru o seară plină de bună dispoziție întreținută de muzică live, show program și diverse surprize!

Restaurantul "Butoiaș" pregăteşte de 8 Martie o petrecere de neuitat pentru toate doamnele şi domnişoarele și vă invită să sărbătoriți Ziua Internaționala a Femeii, dar și sosirea primăverii cu delicatese culinare într-o ambianță elegantă și rafinată.

Ziua de 8 martie să fie un prilej de bucurie pentru toate femeile, să simțim mai puțin apăsarea grijilor și să ne umplem gândurile și sufletul de căldura primăverii.

Atmosfera muzicală v-a fi întreținută de formatia "Elegance" cu interpreții Ina și Iurie Sturza.

Invitați speciali: Valentin Palancica, Tatiana Jacot, Diana Sturza, Olea Roșu, Gheorghe Olaru (nai), Alexandru Lesnic (Saxophone).

Evenimentul v-a fi prezentat de Daniela Candu.

Pentru celebrarea acestui eveniment vă punem la dispoziție o seară deosebită în care fiecare femeie se va putea simți cu totul unică și specială.

Preturile biletelor de Ziua Internaționala a Femeii la Restaurantul "Butoiaș" sunt:

 • 449 lei / persoana — pentru bilet până pe 01.03.2017.
 • 499 lei / persoana — pentru bilet de la 01.03.2017 până pe 08.03.2017.

Prețul biletului include consumația formată din meniul complet plus drink bar.

Rezervări: 0 789 9-99-73, 0 799 9-79-33, 0 605 4-11-17.

Vă așteptăm cu deosebită plăcere la Restaurantul "Butoiaș"!


Meniu

Gustare rece:

 • Somon cu crevete și cu sos din kumquat;
 • Rulou din somon cu cremă Philadelphia și icre roșii;
 • Coșuleț cu umplutură din ficat și pui;
 • Prosciuto crudo cu roșii uscate și cașcaval;
 • Roșii cherry cu mozzarella și olive.

Fel Principal la alegere:

 • Piept de pui cu feta și spanac învelit în bacon;
 • Costiță de porc cu umplutură de ciuperci și ceapă verde;
 • Leguma la gratar.

Desert:

 • Desertul " Savoarea Primăverii".

Drink bar:

 • Vin Spumant;
 • Suc, apă minerală;
 • Ceai, cafea.Vizionari de la data publicarii: 526
Sala de ceremonii "Butoiaş"

str. Calea Ieşilor, 71
Telefon: 022 99-99-73, 0 789 9-99-73; 0 689 3-07-27Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?