Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
3 martie 2017

Vrei o petrecere 8 Martie 2017 pe cinste? Vino la Restaurantul "Butoiaș"

Vrei o petrecere 8 Martie 2017 pe cinste? Vino la Restaurantul "Butoiaș" pentru o seară plină de bună dispoziție întreținută de muzică live, show program și diverse surprize!

Restaurantul "Butoiaș" pregăteşte de 8 Martie o petrecere de neuitat pentru toate doamnele şi domnişoarele și vă invită să sărbătoriți Ziua Internaționala a Femeii, dar și sosirea primăverii cu delicatese culinare într-o ambianță elegantă și rafinată.

Ziua de 8 martie să fie un prilej de bucurie pentru toate femeile, să simțim mai puțin apăsarea grijilor și să ne umplem gândurile și sufletul de căldura primăverii.

Atmosfera muzicală v-a fi întreținută de formatia "Elegance" cu interpreții Ina și Iurie Sturza.

Invitați speciali: Valentin Palancica, Tatiana Jacot, Diana Sturza, Olea Roșu, Gheorghe Olaru (nai), Alexandru Lesnic (Saxophone).

Evenimentul v-a fi prezentat de Daniela Candu.

Pentru celebrarea acestui eveniment vă punem la dispoziție o seară deosebită în care fiecare femeie se va putea simți cu totul unică și specială.

Preturile biletelor de Ziua Internaționala a Femeii la Restaurantul "Butoiaș" sunt:

 • 449 lei / persoana — pentru bilet până pe 01.03.2017.
 • 499 lei / persoana — pentru bilet de la 01.03.2017 până pe 08.03.2017.

Prețul biletului include consumația formată din meniul complet plus drink bar.

Rezervări: 0 789 9-99-73, 0 799 9-79-33, 0 605 4-11-17.

Vă așteptăm cu deosebită plăcere la Restaurantul "Butoiaș"!


Meniu

Gustare rece:

 • Somon cu crevete și cu sos din kumquat;
 • Rulou din somon cu cremă Philadelphia și icre roșii;
 • Coșuleț cu umplutură din ficat și pui;
 • Prosciuto crudo cu roșii uscate și cașcaval;
 • Roșii cherry cu mozzarella și olive.

Fel Principal la alegere:

 • Piept de pui cu feta și spanac învelit în bacon;
 • Costiță de porc cu umplutură de ciuperci și ceapă verde;
 • Leguma la gratar.

Desert:

 • Desertul " Savoarea Primăverii".

Drink bar:

 • Vin Spumant;
 • Suc, apă minerală;
 • Ceai, cafea.Vizionari de la data publicarii: 564
Sala de ceremonii "Butoiaş"

str. Calea Ieşilor, 71
Telefon: 022 99-99-73, 0 789 9-99-73; 0 689 3-07-27Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?