Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
3 martie 2017

Vrei o petrecere 8 Martie 2017 pe cinste? Vino la Restaurantul "Butoiaș"

Vrei o petrecere 8 Martie 2017 pe cinste? Vino la Restaurantul "Butoiaș" pentru o seară plină de bună dispoziție întreținută de muzică live, show program și diverse surprize!

Restaurantul "Butoiaș" pregăteşte de 8 Martie o petrecere de neuitat pentru toate doamnele şi domnişoarele și vă invită să sărbătoriți Ziua Internaționala a Femeii, dar și sosirea primăverii cu delicatese culinare într-o ambianță elegantă și rafinată.

Ziua de 8 martie să fie un prilej de bucurie pentru toate femeile, să simțim mai puțin apăsarea grijilor și să ne umplem gândurile și sufletul de căldura primăverii.

Atmosfera muzicală v-a fi întreținută de formatia "Elegance" cu interpreții Ina și Iurie Sturza.

Invitați speciali: Valentin Palancica, Tatiana Jacot, Diana Sturza, Olea Roșu, Gheorghe Olaru (nai), Alexandru Lesnic (Saxophone).

Evenimentul v-a fi prezentat de Daniela Candu.

Pentru celebrarea acestui eveniment vă punem la dispoziție o seară deosebită în care fiecare femeie se va putea simți cu totul unică și specială.

Preturile biletelor de Ziua Internaționala a Femeii la Restaurantul "Butoiaș" sunt:

 • 449 lei / persoana — pentru bilet până pe 01.03.2017.
 • 499 lei / persoana — pentru bilet de la 01.03.2017 până pe 08.03.2017.

Prețul biletului include consumația formată din meniul complet plus drink bar.

Rezervări: 0 789 9-99-73, 0 799 9-79-33, 0 605 4-11-17.

Vă așteptăm cu deosebită plăcere la Restaurantul "Butoiaș"!


Meniu

Gustare rece:

 • Somon cu crevete și cu sos din kumquat;
 • Rulou din somon cu cremă Philadelphia și icre roșii;
 • Coșuleț cu umplutură din ficat și pui;
 • Prosciuto crudo cu roșii uscate și cașcaval;
 • Roșii cherry cu mozzarella și olive.

Fel Principal la alegere:

 • Piept de pui cu feta și spanac învelit în bacon;
 • Costiță de porc cu umplutură de ciuperci și ceapă verde;
 • Leguma la gratar.

Desert:

 • Desertul " Savoarea Primăverii".

Drink bar:

 • Vin Spumant;
 • Suc, apă minerală;
 • Ceai, cafea.


Vizionari intr-o saptamina: 4
Vizionari de la data publicarii: 469
Sala de ceremonii "Butoiaş"

str. Calea Ieşilor, 71
Telefon: 022 99-99-73, 0 789 9-99-73; 0 689 3-07-27Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.