Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
11 decembrie 2014

Cafe-bar "Eliza" — оrganizam banchete de orice nivel, interesant si avantajos!

Sala de banchete "Eliza" va invita sa sarbatoriti memorabil Revelionul, petreceri corporative, serate de absolvire, zile de nastere, cumetrii si nunti! Va garantam un eveniment cu mult peste asteptarile Dvs. Va vom uimi prin atmosfera romantica si primitoare, care va va aduce o bucurie nemaipomenita.

Pe 31 decembrie va invitam la petrecerea "Revelion 2015". Dansuri, meniu select si dispozitie asigurata de un show splendid — toate la doar 600 lei/pers.

"Eliza" — inseamna sarbatori la preturi rezonabile!

Va punem la dispozitie tot de ce aveti nevoie:

 • Sala confortabila si decorata cu o capacitate pina la 150 persoane, ring de dans spatios.
 • Bucate delicioase din bucataria moldoveneasca si europeana.
 • Deservire respectuoasa si atenta.
 • Show-uri, dansatori, cintareti si alti artisti.

Numai priviti, cate bonusuri si cadouri primiti de la sala de banchete "Eliza":

 • Echipament muzical si de iluminare;
 • Fructe si fourchette;
 • Bar si terasa pentru odihna cu deservire;
 • Prezentator si programul "Discoteca Retro a. 80-90";
 • Baloane, bule de sapun etc.;
 • Cadouri de Anul Nou.

Atentie!

Din 01.10.2014 — 31.11.2014 avem reduceri de 5% pentru comandarea salii pentru 2015. Aceasta este o oportunitate unica de a sarbatori un eveniment important și mai profitabil!

Sala de banchete "Eliza" — este atmosfera feerica pentru orice sarbatoare si multiple surprize.

Sunati acum si veti afla despre alte bonusuri si cadouri ! Veniti la noi si probati orice fel de bucate din meniu pana la ceremonie.

Convingeti-va personal de minunata bucatarie, de rafinamentul incaperii.
Vizionari de la data publicarii: 46

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?