Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
11 decembrie 2014

Cafe-bar "Eliza" — оrganizam banchete de orice nivel, interesant si avantajos!

Sala de banchete "Eliza" va invita sa sarbatoriti memorabil Revelionul, petreceri corporative, serate de absolvire, zile de nastere, cumetrii si nunti! Va garantam un eveniment cu mult peste asteptarile Dvs. Va vom uimi prin atmosfera romantica si primitoare, care va va aduce o bucurie nemaipomenita.

Pe 31 decembrie va invitam la petrecerea "Revelion 2015". Dansuri, meniu select si dispozitie asigurata de un show splendid — toate la doar 600 lei/pers.

"Eliza" — inseamna sarbatori la preturi rezonabile!

Va punem la dispozitie tot de ce aveti nevoie:

  • Sala confortabila si decorata cu o capacitate pina la 150 persoane, ring de dans spatios.
  • Bucate delicioase din bucataria moldoveneasca si europeana.
  • Deservire respectuoasa si atenta.
  • Show-uri, dansatori, cintareti si alti artisti.

Numai priviti, cate bonusuri si cadouri primiti de la sala de banchete "Eliza":

  • Echipament muzical si de iluminare;
  • Fructe si fourchette;
  • Bar si terasa pentru odihna cu deservire;
  • Prezentator si programul "Discoteca Retro a. 80-90";
  • Baloane, bule de sapun etc.;
  • Cadouri de Anul Nou.

Atentie!

Din 01.10.2014 — 31.11.2014 avem reduceri de 5% pentru comandarea salii pentru 2015. Aceasta este o oportunitate unica de a sarbatori un eveniment important și mai profitabil!

Sala de banchete "Eliza" — este atmosfera feerica pentru orice sarbatoare si multiple surprize.

Sunati acum si veti afla despre alte bonusuri si cadouri ! Veniti la noi si probati orice fel de bucate din meniu pana la ceremonie.

Convingeti-va personal de minunata bucatarie, de rafinamentul incaperii.
Vizionari de la data publicarii: 60

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.