Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
1 septembrie 2009

Специальные предложения Осень 2009 от Свадебного Агентства «Айлавью»!

Для Молодоженов в этом году разработано несколько пакетов услуг, способных сэкономить часть бюджета!


Пакет 1. Мелочь, а приятно
При заказе в нашем Агентстве Ведущего, Музыкальное сопровождение (комплект звукового оборудования + Ди джей или оркестр) и Свадебного торта.
Классический Букет невесты и бутоньерка жениха в подарок!


Пакет 2. Вкусный
При заказе в нашем Агентстве Ведущего, Музыкальное сопровождение(комплект звукового оборудования + Ди джей или оркестр), Букета невесты и Украшения зала воздушными шарами или флористические композиции
Свадебный торт (классической формы из марципана, 3—4 кг) в подарок!


Пакет 3. Воздушный
При заказе в нашем Агентстве Ведущего, Музыкальное сопровождение(комплект звукового оборудования + Ди джей или оркестр), Свадебного транспорта, Украшения зала (цветами или шарами)
Пушка с мыльными пузырями в подарок!


Пакет 4. Музыкальный
При заказе в нашем Агентстве Свадьбы «под ключ» (Ведущий, Музыкальное сопровождение, Украшение зала, Аренда транспорта, Фото и Видео-услуги, Свадебный торт и др.),
Инструментальный квартет на встречу гостей (или Выездную регистрацию) в подарок!


Пакет 5. Романтичный
При заказе в нашем Агентстве Фотографа и Видео оператора, съемка LOVE STORY в подарок!
Vizionari de la data publicarii: 51
Agenția "I Love You"

str. Dacia, 53/4
Telefon: 0 683 5-83-58Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?