Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
4 decembrie 2012

Nunta de iarna – şedinţele foto de iarnă. Reducere 50 % de la "ALLFocus Studio"!

Nunta - este mereu un eveniment grandios, care poate să apară în orice moment al anului. Deseori oamenii nu se căsătoresc în timpul iernii, deoarece sezonul este destul de rece.

Și în zadar, deoarece fotografiile de iarnă vă vor uimi cu jocul de lumină, umbră, precum și compoziția artistică, gamă largă de peisaje, fac ca fotosesiunile de iarna pentru nuntile să fie cele mai reuşite şi de neuitat, datorită faptului că Chişinăul ramîne un centru peisagistic enigmatic.

Fotografiile de la o nuntă de iarnă în stradă sunt cadre aparte, care fascinează cu frumuseţea şi originalitatea sa.

Anume în aceasta perioadă trebuie de acordat o mare atenţie unghiului de vedere ca să reuşeşti să creezi o capodoperă. Şedinţe foto de iarnă se evidenţiază datorită faptului că predomină culoarea albă. Răsfoind pozele cuplurilor observăm că mireasa în timpul iernii arată ca o regină şi fotografului de la Allfocus Studio, îi rămîne doar să evidenţieze toate acestea în timpul şedinţei foto de iarna. Nu vă fie friică să vă căsătoriţi iarna aşa precum iarna nu influenţează negativ asupra calităţii pozelor.

Fotograful nostru profesionist, la necesitate va corecta toate neajunsurile şi va crea ca pozele de iarnă să fie luminoase şi de neuitat.

Aşa poze sunt rar întîlnite în albumele foto a cuplurilor, ceea ce dovedeşte că aveţi ce admira şi cu ce vă mîndri. Rămînînd cei mai originali!!!

Dacă să vorbim despre şedinte foto în timpul iernii, atunci putem să remarcăm că pozele tradiţionale devin foarte frumoase şi impresionante. Şi chiar peisajele de iarnă obişnuite în oraş capătă nuanţe fascinante. Fotograful profesional (experimentat) în Chişinău poate să creeze poze unice utilizînd doar efectele luminii de iarnă şi sclipirea zăpezii. Doar în acest caz şedinţa foto cu specialistul nostru, Vă va crea o ceremonie de succes şi de neuitat.

Ţineţi minte!!! Doar fotograful profesionist, este capabil sa lucreze rapid cu nuanţele subtile a culorilor şi luminii, cu subtilitatea detaliilor şi uşurinţa compoziţiei de iarnă.
Vizionari de la data publicarii: 382

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?