Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
4 decembrie 2012

Nunta de iarna – şedinţele foto de iarnă. Reducere 50 % de la "ALLFocus Studio"!

Nunta - este mereu un eveniment grandios, care poate să apară în orice moment al anului. Deseori oamenii nu se căsătoresc în timpul iernii, deoarece sezonul este destul de rece.

Și în zadar, deoarece fotografiile de iarnă vă vor uimi cu jocul de lumină, umbră, precum și compoziția artistică, gamă largă de peisaje, fac ca fotosesiunile de iarna pentru nuntile să fie cele mai reuşite şi de neuitat, datorită faptului că Chişinăul ramîne un centru peisagistic enigmatic.

Fotografiile de la o nuntă de iarnă în stradă sunt cadre aparte, care fascinează cu frumuseţea şi originalitatea sa.

Anume în aceasta perioadă trebuie de acordat o mare atenţie unghiului de vedere ca să reuşeşti să creezi o capodoperă. Şedinţe foto de iarnă se evidenţiază datorită faptului că predomină culoarea albă. Răsfoind pozele cuplurilor observăm că mireasa în timpul iernii arată ca o regină şi fotografului de la Allfocus Studio, îi rămîne doar să evidenţieze toate acestea în timpul şedinţei foto de iarna. Nu vă fie friică să vă căsătoriţi iarna aşa precum iarna nu influenţează negativ asupra calităţii pozelor.

Fotograful nostru profesionist, la necesitate va corecta toate neajunsurile şi va crea ca pozele de iarnă să fie luminoase şi de neuitat.

Aşa poze sunt rar întîlnite în albumele foto a cuplurilor, ceea ce dovedeşte că aveţi ce admira şi cu ce vă mîndri. Rămînînd cei mai originali!!!

Dacă să vorbim despre şedinte foto în timpul iernii, atunci putem să remarcăm că pozele tradiţionale devin foarte frumoase şi impresionante. Şi chiar peisajele de iarnă obişnuite în oraş capătă nuanţe fascinante. Fotograful profesional (experimentat) în Chişinău poate să creeze poze unice utilizînd doar efectele luminii de iarnă şi sclipirea zăpezii. Doar în acest caz şedinţa foto cu specialistul nostru, Vă va crea o ceremonie de succes şi de neuitat.

Ţineţi minte!!! Doar fotograful profesionist, este capabil sa lucreze rapid cu nuanţele subtile a culorilor şi luminii, cu subtilitatea detaliilor şi uşurinţa compoziţiei de iarnă.
Vizionari de la data publicarii: 478

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.